Sfatul Mancarurile ies mai gustoase cu apa proaspat filtrata

Foto - Mancarurile ies mai gustoase cu apa proaspat filtrata
Mancarurile ies mai gustoase cu apa proaspat filtrata
Sistemele de filtrare a apei sub chiuveta seduc din ce in ce mai multi utilizatori datorita faptului ca vin cu numeroase avantaje. La fel ca filtrele de apa asezate pe robinet, un filtru apa potabila sub chiuveta permite tratarea eficienta a apei de la robinet. Exista mai multe tipuri de filtre de apa, insa, cele mai performante sunt: sistemele cu osmoza inversa, filtrele pentru alcalinizarea apei si sistemele cu membrana de ultrafiltrare. Aceste sisteme se monteaza usor, sub chiuveta din bucatarie si produc o apa pura pentru mult timp.

Sisteme de filtrare a apei care se monteaza pe robinet, sau canile filtrante, nu sunt performante si in plus sunt si incomode si inestetice.

Avantajele sistemelor de filtrare a apei asezate sub chiuveta sunt urmatoarele :
    Spre deosebire de sistemele de filtrare a apei montate pe robinet care necesita activare la fiecare utilizare in parte, filtrul sub chiuveta functioneaza in continuu, apa este purificata si filtrata aproape instant.
    Sunt extrem de discrete. Dupa cum indica si numele, filtrarea sub chiuveta nu este vizibila, ceea ce nu se poate spune despre sistemul de filtrare asezat pe robinet.
    Nu ocupa mult spatiu si sunt foarte performante datorita numeroaselor stadii de filtrare (intre 3 si 7 stadii)
    Costul schimbarii cartuselor este foarte mic si investitia in sistem se recupereaza in maxim 6 luni.

Cu ajutorul acestor tipuri de filtre vei reusi sa reduci cu pana la 80% din costurile actuale, vei avea parte de o apa proaspata mereu, de calitate superioara. Filtrarea apei se dovedeste a fi mult mai ecologica decat cumpararea apei plate sau minerale. Conditiile comerciale sunt deosebit de avantajase, limitele contractuale sunt inexistente. Filtrul asigura apa pura in mod constant, vei avea mai multa apa pura la dispozitie.

Filtrele de apa asezate sub chiuveta indeparteaza sedimentele, rugina, particulele de nisip si noroiul, retinand particulele fizice mai mari de cinci microni. Astfel, apa va avea un gust mult mai placut, mirosurile sunt eliminate total.

Va recomandam cu incredere un purificator de apa. Nu veti regreta alegerea facuta!

Pentru a putea comenta la articolul "Mancarurile ies mai gustoase cu apa proaspat filtrata" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.


Nu exista comentarii pentru articolul "Mancarurile ies mai gustoase cu apa proaspat filtrata". Adauga-l tu pe primul...