Sfatul Ingredientele asiatice

Foto - Ingredientele asiatice
Ingredientele asiatice
Cultura si gastronomia asiatica nu este pe gustul tuturor. Insa cei care le-au descoperit, au devenit fani pentru totdeauna. Fie ca este vorba despre gustul dulce-acrisor cel care i-a convins, fie combinatiile inedite de sos de soia, lapte de cocos, ghimbir, fie picantul aplicat la majoritatea preparatelor. Exista, totusi, o problema de autenticitate peste care nu prea multa lume poate trece.

Pentru ca este o diferenta atat de mare de cultura intre Asia si Europa, se poate crede ca gastronomia asiatica ar putea fi foarte greu de "digerat" de europeni, asa ca, se crede, ca atunci cand au aparut primele localuri care serveau mancare asiatica, acestea au adaptat mai mult sau mai putin gustul mancarurilor la cel cunoscut si obisnuit al europenilor, indiferent de tara in care a aparut.

Atunci, prea putini cunosteau adevarul datorita faptului ca nu multi fusesera in tarile asiatice, ca sa guste mancarea de la sursa, ca sa poata face o comparatie reala. Acum s-ar afla foarte usor daca un restaurant nu ar respecta retetele originale, pentru ca sunt foarte multi cei care cunosc gustul adevarat al preparatelor asiatice. Tocmai de aceea, este foarte important sa oferi gustul autentic clientilor sau, pur si simplu, invitatilor. Iar pentru asta este nevoie de ingrediente asiatice autentice. Iar acestea se gasesc in magazine specializate, precum https://dragonfdood.ro/.

Chiar daca ingrediente comune, precum orez basmati si sos de soia gasim si in magazinele mari, totusi, alte ingrediente autentice nu se gasesc decat in magazinele specializate. si cu atat mai putin daca vorbim despre produse speciale pentru horeca, in cantitati mai mari si la preturi mai convenabile. Vorbim despre pudra de wasabi, pasta curry, uleiul de susan, pesmetul panko, sosul teriyaki, fideaua de orez, bambusul sub toate formele, ciupercile shiitake, laptele de cocos si multe alte ingrediente de baza pentru bucataria asiatica.

Asadar, daca esti pasionata de gustul asiatic si de preparatele orientului indepartat, sau chiar daca ai decis sa faci din aceasta pasiune o afacere, alege mereu ingredientele autentice pe care le poti comanda online, pe Dragonfood.ro!

Pentru a putea comenta la articolul "Ingredientele asiatice" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.


Nu exista comentarii pentru articolul "Ingredientele asiatice". Adauga-l tu pe primul...