Sanatatea De ce sa alegem apa filtrata?

Foto - De ce sa alegem apa filtrata?
De ce sa alegem apa filtrata?
Filtrele de apa puse la robinet castiga in ultima vreme din ce in ce mai multi adepti. De ce se bucura apa filtrata de atat de mare succes in randul utilizatorilor? Deoarece vine cu atuuri diverse si variate…

Daca nu te poti obisnui cu gustul de clor, usor sarat al apei de la robinet, nici cu apectul deloc atragator, atunci iti recomandam sa alegi un sistem de ultrafiltrare in 5 stadii al apei de la robinet. Cu ajutorul filtrelor se elimina toate substantele nedorite din apa de la robinet.

Ne intrebam cu totii de mai multa vreme daca este bine sau nu sa mai bem apa de la robinet. Principalul atu al apei filtrate este urmatorul: nu contine impuritati sau substante nedorite precum aluminiu, calcar, zinc, pesticide sau plumb. Prin montarea unui filtrul de apa te vei asigura de faptul ca apa pe care o consumi este curata, mult mai buna pentru organism, cu conditia sa schimbi filtrul folosit in mod regulat (6-12 luni).

Apa filtrata te ajuta sa faci economii foarte mari. Ai hotarat de mai multa vreme deja sa nu mai consumi apa de la robinet. Cumperi, de mai multe ori pe luna, apa plata de la supermarket…fara sa te gandesti la portofel. Pentru o familie normala, costurile cu apa plata cumparata de la supermarket sunt de aproximativ 100 lei / luna. Avantajul apei filtrate la tine acasa este ca te ajuta sa faci economii, nu vei mai cara bax-urile grele de apa si nu vei mai ramane niciodata fara apa. Este de ajuns sa cumperi un sistem de ultrafiltrare cu montare sub chiuveta si vei beneficia de toate avantajele unei ape curate.

Apa filtrata are un gust mult mai bun decat apa de la robinet. Practic, nu vei mai simti miros si gust de clor, iar toate impuritatile vor fi oprite in cartusele filtrelor. In momentul in care gatesti cu apa de la robinet, s-ar putea ca preparatele sa aiba un alt gust, sa isi piarda savoarea. Folosind apa filtrata, gustul natural al alimentelor nu este denaturat.

Un ultim avantaj dar unul deloc de neglijat al apei filtrate este urmatorul: este ecologica. Gandeste-te doar la sutele de flacoane de plastic care ajung la groapa de gunoi…

Pe Filtro.ro poti vedea modelele si preturile pentru sistemele de filtrare cu montare sub chiuveta.

Plateste pretul corect pentru apa plata!
Pentru a putea comenta la articolul "De ce sa alegem apa filtrata?" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.


Nu exista comentarii pentru articolul "De ce sa alegem apa filtrata?". Adauga-l tu pe primul...