- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete traditionale din Ungaria
Retete traditionale din Ungaria
Ingrediente:
morcovi,
varza,
gogosar,
ardei gras,
pasta de rosii,
ceapa,
carnat afumat,
iaurt,
marar verde,
sare,
piper,
ulei,
Mod preparare: Se curata morcovul si se taie rondele. Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se lasa intreaga (dupa fierbere se arunca).Gogosarul si ardeiul se taie felii subtiri.Morcovul, carnatul ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
faina,
zahar,
unt,
drojdie,
sare,
ou,
lapte,
coaja de lamaie,
nuca macinata,
sos de vanilie,
esenta de vanilie,
esenta de rom,
Mod preparare: Facem un aluat din ingrediente si il lasam la dospit 30 de minute.In acest timp ungem un vas rotund de 26 cm diagonala (sau o cratita mai inalta un pic) cu unt si tapetam cu faina. Amestecam ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Se pune osul la fiert in apa rece, cand este gata se pune tarhon si orezul. Separat, se freaca oul cu cele 2 linguri de faina si se toarna peste ele o canuta de lapte. Se toarna aceasta ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
rosii,
ou,
maioneza,
smantana,
castraveti,
patrunjel verde,
sare,
piper,
lapte,
mustar,
Mod preparare: Fierbem cartofii in coaja (20-25 minute) cu multa sare. Ouale se fierb dupa care se pun in apa rece. Amestecam smantana cu maioneza si laptele, adaugam castravetii tocati marunt, patrunjel s ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Varza curatata se toaca cat mai fin, se freaca cu sare, se adauga uleiul si se pune intr-o oala la foc mai tare pana incepe sa sfaraie. Se amesteca bine si dupa aprox. 7-8 minute adaugam apa cat ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
varza,
carne de porc,
carne de vita,
ceapa,
sare,
piper,
paprik,
tarhon,
cimbru,
marar,
otet,
faina,
Mod preparare: Puneti carnea de porc si cea de vita intr-un vas mare impreuna cu o lingura de sare si acoperiti cu apa rece. Aduceti incet apa pana la temperatura de fierbere si continuati sa o faceti la foc mi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Cotletul taiat felii se sareaza, se pipereza, se presara cu boia de ardei si apoi se unge cu pasta de usturoi (usturoi strivit in prealabil). Se aseaza feliile una peste alta si se lasa la rece ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se curata ceapa si se toaca marunt. Uleiul il punem intr-o cratita mai mare si sotam ceapa pana devine sticloasa.Adaugam pasta de gogosari, bucatile de carne taiate felii si varza murata pe care ...
Complexitate: Medie
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|