- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete traditionale din Spania
Retete traditionale din Spania
Ingrediente:
pui,
faina,
ulei,
ceapa rosie,
ardei gras,
usturoi,
costita afumata,
supa,
praf de chili,
uscati si pisati),
cimbru,
patrunjel verde,
sare,
piper,
Mod preparare: Se taie puiul curatat si spalat in 8 bucati, se usuca cu un prosop alb absorbant, se introduc intr-o punga cu sarea, faina si piperul.Se inchide bine punga si se agita bucatile de carne pt a se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se stoarce lamaia si se amesteca intr-un castron cu rosiile si ceapa taiata cubulete. Se taie marunt coriandrul. Se adauga peste celelalte ingrediente si se amesteca. Se pune sare. ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se pune prima data cuptorul la incalzit la 210 g. Batem cu telul toate ingredientele fara gem si mere. Ungem o tava cu ulei si tapetata cu faina, punem jumate din compozitie, taiem jumatate ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se taie painea felii si se pune intr-o tava. Laptele cu scortisoara, zaharul si coaja de lamaie se fierbe 5-10 minute si se toarna peste feliile de paine. Cand acestea sunt bine imbibate, ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Punem untul si uleiul intr-o cratita si calim ceapa, dupa care orezul pana incepe sa capete o culoare maronie, pe rand se adauga concentratul de pui pana ce orezul este fiert. La sfarsit adaugam ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Capsunile se taie marunt (in bucatele cat un zar), insa pastrati 6-7 capsuni intregi.Zaharul (doar o ceasca ) se pune pe foc lent impreuna cu laptele.Patru dintre foitele de gelatina se pun intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se desface salata in frunze si se pregateste la fel ca pentru salata frantuzeasca, dar nu se rupe. Se aseaza frunzele pe un platou, se sareaza, se pipereaza, se toarna Ketchup si se presara branz ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se taie puiul in bucati si se sareaza. Se pregateste o tigaie cu un pic de ulei in care vom praji bucatile de pui. Prajim puiul pe ambele parti (important este ca puiul sa fie crocant, auriu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Prajeste aripile condimentate cu sare si piper in ulei pana se rumenesc bine. Scoate aripile si punele deoparte. Scoate jumatate din ulei din cratita si adauga usturoiul curatat si taiat in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 minute
Mod preparare: Se taie baconul bucatele mici, se pune la prajit cu uleiul, cand e pe jumatate prajit se adauga cartofii taiati cubulete, se lasa sa se prajeasca si ei timp de 3 min. dupa care se adauga o ceasca de ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|