- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete traditionale din Rusia
Retete traditionale din RusiaMod preparare: Sfecla se da prin razatoare mica si se pune in bulion si adaugam otetul. Dupa 10 min. de fierbere dizolvam faina cu smantana in 500 g apa si o turnam peste continutul din oala. Lasam 5 min. si ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se taie betisoarele de crab (surimi in comert).Se taie 4 oua bine fierte.Se da prin razatoare cascavalul.Se amesteca si se adauga maioneza dupa gust. Simplu, rapid si foarte gustos.
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
vinete,
carne tocata,
rosii,
ceapa,
cascaval,
catei,
ulei,
sare,
piper,
verdeata,
seminte de granata,
Mod preparare: Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul.Jumatatile de vinete le presuram cu sare si le lasam timp de 30 min.Dupa le clatim cu apa rece (daca procedam in felul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
chifle cu susan,
unt,
castravete,
somon din conserve,
ardei gras rosu,
maioneza,
suc de lamaie,
crengute de marar,
piper,
sare,
Mod preparare: Se taie fiecare chifla pe orizontal in 3 felii subtiri si se ung pe o parte cu unt. Se taie castravetele felii. Pe felii, in afara de cea de deasupra (capacul) se pun felii de castravete ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
cartofi,
morcovi,
ceapa,
rosii,
mazare,
peste,
marar,
patrunjel,
sare,
foi de dafin,
cubulete de galina blanca,
piper,
curry,
sare de lamaie,
Mod preparare: Punem la fiert bulionul iar in timpul asta curatim cartofii, ceapa si morcovul. Taiem cartofii cubulete mici si ii punem in bulion. Pana incep a fierbe cartofii taiem cubulete mici morcovul ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
unt,
lapte,
cacao,
visine,
zahar vanilat,
faina,
apa,
gelatina,
praf de copt,
zahar,
oua,
Mod preparare: Diametrul tortului de 22 cmBlatul: Mixam ouale cu zaharul, adaugam faina cu praful de copt dam la cuptor la foc mijlociu. Blatul pregatit il taiem orizontal in 2 parti egale.Crema: Gelatina ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
|
Intra in cont
|