- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete traditionale din Italia
Retete traditionale din Italia
Ingrediente:
foi de lasagna,
carne de vita,
sos de rosii,
ceapa,
morcovi,
unt,
faina,
lapte,
piper,
busuioc,
usturoi granulat,
ulei de masline,
vin sec,
sare,
nucsoara,
Mod preparare: Intotdeauna sosul bolognese se prepara primul, deoarece are nevoie de un timp mai mare de gatire. In carti, se vorbeste de 3 ore, eu am fiert numai o ora, dar a iesit perfect si asa. Deci, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Intr-un vas se amesteca smantana cu laptele si se pun pe foc pana incep sa fiarba. Se ia vasul de pe foc, se adauga continutului plicului cu mix pentru Panna Cotta si se amesteca pana la ...
Complexitate: Mica
Durata: 4 ore si 10 m
Mod preparare: Se framanta coca pana ce devine pufoasa si velutata.Se intinde si se fac discuro, cu o farfuriuta de la setul de cafea, diam. 8 cm.Umplutura se face dupa placere, se poate pune o lingura de rosii ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Asezati blaturile pe o tava. Apoi ungeti cu sosul de rosii. Adaugati salamul, sunca, ciuperciile, taiate felii subtiri, sosul bolognez, si la sfarsit, mozzarella.O dati la cuptor 30 minute.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
spaghete,
sare,
masline negre,
capera mica,
catei,
ulei de masline,
piper,
boia de ardei,
cascaval,
parmezan,
Mod preparare: Spaghete se fierb in apa cu sare si se lasa intr-o strecuratoare sa se scurga. Maslinele se taie in bucati mici, capera si usturoiul se taie marunt. Uleiul se pune intr-o tigaie la incins, s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
macaroane,
ulei de masline,
usturoi,
sunca de porc,
rosii,
patrunjel,
cascaval,
piper,
sare,
Mod preparare: Macaroanele le fierbi, pana aproape sunt gata. Le speli in apa rece, le pui in oala si torni sosul de mai jos. Le lasi pe foc 2 min. si mesteci intr-una. Cand le servesti, le presori ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se separa ouale, albusul se bate spuma tare. Se freaca galbenusul cu zaharul, apoi se adauga treptat la albus. Se amesteca apoi compozitia cu mascarpone, pana se obtine o pasta.Intr-un ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se toaca ceapa marunt si se caleste putin.Se taie feliute ciupercile si se pun peste ceapa si se lasa la foc pana sunt facute, se vede pt.ca se inmoaie.Intr-o cratita se pun 2 litri de apa cu o lingur ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ardeii trebuiesc pusi la uscat la soare timp de doua zile.Curatati-i, frecandu-i cu un servet umed. Cu un cutit ascutit, inlaturati semintele si codita. Atentie, nu-i intepati.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
salata verde,
rosii,
castraveti,
ridichi,
ton ansoa,
ulei de masline,
sare,
piper alb,
ceapa rosie,
oregano,
Mod preparare: Se taie salata potrivita.Se aseaza ca un pat, rosiile si castraveti se taie cubulete si se pune peste ele, ridichiile se taie fideluta si se aseaza de jur in prejur precum si tonul si ansoa.
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
|
Intra in cont
|