- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete traditionale din Germania
Retete traditionale din Germania
Ingrediente:
unt,
zahar,
zahar vanilat,
oua fierte,
faina,
praf de copt,
grasime,
alune,
lapte,
budinca de vanilie,
Mod preparare: Untul, zaharul, zaharul vanilat si ouale se bat spuma. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga amestecului pana se face un aluat moale. Aluatul se intinde intr-o tava unsa (pe harti ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se fierb castanele in lapte pana sunt moi, apoi se scot si se piseaza sau se trec prin sita. Laptele sa pastreaza.Se bate zaharul cu untul si se adauga galbanusul, piureul de castane, migdalele s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
margarina,
zahar,
zahar vanilat,
scortisoara,
ou,
rom,
cacao,
faina,
praf de copt,
ciocolata amaruie,
vin rosu,
Mod preparare: Se bate untul cu zahar, zahar vanilat si scortisoara. Se pun ouale, unul cate unul, amestecand mereu pana se dizolva zaharul. Se inglobeaza romul. Faina se amesteca cu cacao, praful de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Mod preparare: Se framanta un aluat din zahar, nuca si galbenusul de ou si se intinde o foaie de 1 cm grosime. Albusul se bate spuma cu 2 linguri de zahar. Se unge foaia si se taie bastonase care se coc ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala bine merele si se taie bucatele, fara a se curata de coaja. Se taie si cascavalul si frunzele de salata.Se asezoneaza si se amesteca totul cu maioneza care a fost intai "diluata" cu 2 ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
lapte,
ou,
faina,
zahar,
margarina,
stafide,
esenta de rom,
esenta vanilie,
zahar vanilat,
drojdie,
praf de sare,
Mod preparare: Se mixeaza cele 3 oua cu zaharul si un praf de sare.Intr-un castron mai mare punem in laptele caldut drojdia pentru a se dizolva.Acest lichid, il punem peste spuma de ou cu zahar, impreuna cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se curata varza si se stropeste fiecare frunza cu apa sarata, in care s-a diluat putin otet. Se da prin masina de tocat salamul, apoi se amesteca tocatura cu oul, painea muiata in apa si bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Intr-o tigaie sau cratita mare se prajeste ceapa taiata marunt si carnatul taiat bucati. Cand sunt numai pe jumatate prajite, se adauga cartofii fierti si taiati in felii groase de 3-4 mm. S ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
faina,
drojdie,
apa,
sare,
zahar,
nucsoara,
oua,
lapte,
unt,
coaja de lamaie,
coaja de portocala,
coacaze uscate,
stafide,
caise uscate,
nuci,
Mod preparare: Drojdia se dizolva in apa calda, impreuna cu sarea, zaharul si se pun peste faina. Se adauga ouale battue, laptele cald si untul topit si se framanta aluatul pana nu se mai lipeste. La ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
|
Intra in cont
|