- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Torturi
Retete culinare din categoria Torturi
Ingrediente:
ou,
zahar,
faina,
cacao,
esenta de vanilie,
praf de copt,
margarina,
apa,
esenta de rom,
ness,
visine,
coaja de portocala,
sampanie,
ciocolata cu lapte,
Mod preparare: Se face un blat obisnuit din ingredientele mentionate: albusurile batute spuama tare cu zaharul, la care se adauga galbenusurile frecate cu esenta.Faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Crema: 1 ceasca (de cafea) de apa + 20 linguri zahar tos se pun intr-un vas emailat pe foc, amestecand pana se dizolva zaharul si se leaga putin. Dupa 4-5 clocote se adauga 100 gr. cacao ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
ou,
zahar,
ulei,
cacao,
faina,
amidon de porumb,
budinca de vanilie,
lapte,
smantana de frisca,
visine,
Mod preparare: Se bat albusele cu mixerul se adauga treptat zaharul pana devine o spuma tare.Se adauga galbenusele si se continua cu mixerul la o putere mai mica, se adauga uleiul, cacao, faina si amidonul.Se unge ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se alege o oala mai inalta in care se topeste o cana da zahar si se intinde zaharul ars pe peretii oalei, cam cat s-ar masura 4 degete.Separat se amesteca 1l lapte cu 5 oua si cu 1/2 cana de zahar ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Fiindca am cumparat pentru tortul aniversar mai multe cirese decat era cazul, am ramas cu un surplus care risca sa se piarda in anonimat. A rezultat, vorba cantecului, more "sweets for my sweet".Iti ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
faina,
ulei,
ou,
praf de copt,
lapte,
zahar,
budinca de vanilie,
branza de vaci,
coaja de lamaie,
coaja de portocala,
fructe,
Mod preparare: Pentru a se face aluatul se amesteca toate ingredientele pur si simplu, dupa care se framanta un pic aluatul.Cum se prepara crema: branza de vaci se freaca bine cu o lingura de lemn pana se obtine o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
oua,
zahar,
faina,
esenta de rom,
coaja de lamaie,
zahar vanilinat,
crema de alune,
frisca,
cacao,
margarina,
lapte,
Mod preparare: Se separa ouale:in albusuri se pune zaharul si putina sare,apoi se bate spuma, iar galbenusurile se bat bine cu zaharul vanilinat,esenta si coaja de lamaie pana devine ca o crema.Dupa ce bati spuma ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
ou,
zahar,
lapte,
praf de copt,
ulei,
cacao,
faina,
alune,
esenta de fistic,
frisca,
dulceata de prune,
dulceata de capsuni,
lamai,
ciocolata,
Mod preparare: Prepararea blatului:Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul iar albusurile se bat spuma.Se adauga cacaoa, praful de copt si faina la galbenusuri si se freaca bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Ingrediente:
biscuiti,
nuci prajite,
migdale,
unt,
branza de vaci,
fisca lichida,
zahar,
gelatina,
vanilie,
fructe,
Mod preparare: Prajiti nucile si macinatile cu migdalele,si biscuitii. Topiti untul intr-o craticioara,la foc mic, varsati untul peste amestecul de biscuiti,si amestecati bine cu un mixer pana se racese bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
faina,
zahar,
ou,
unt,
ciocolata de menaj,
zmeura,
frisca,
foi gelatina,
pudra,
hartie,
Mod preparare: Se-ncinge cuptorul la 180gr. si se tapeteaza forma cu hartie pentru copt.Se freaca galbenusurile cu zaharul, se bat albusurile spuma. Se incalzeste putin untul si se incorporeaza in crema de ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|