Foto 1 - Supa de cartofi

Supa de cartofi

Gramaj ingrediente:

  • 1/2 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 fire praz
  • 1/2 litru lapte
  • 1 lamaie
  • 125 g smantana
  • sare
  • crutoane

Mod de preparare:

  1. Se pun la fiert cu 1 litru apa cartofii curatati, spalati si taiati bucati mici, impreuna cu ceapa si prazul taiate marunt si un praf de sare. Se lasa pe foc pana ce cartofii se sfarama. 
  2. Se strecoara totul iar cartofii si ceapa se zdrobesc, ca sa treaca prin strecuratoare. 
  3. Supa se subtiaza cu laptele fiert si se stoarce desupra lamaia.
  4. Cand se serveste la masa, se adauga smantana si crutoanele din paine prajita. 
  5. Crutoanele se fac din 4 felii de franzela, care se taie bucatele si apoi se prajesc in unt sau se rumenesc la cuptor.



Pentru a putea comenta la reteta "Supa de cartofi" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Supa de cartofi". Adauga-l tu pe primul...