- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Supe
Retete culinare din categoria SupeMod preparare: Se curata toate legumele se spala, se taie bucati mici, se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert zarzavatul, strecuram supa. Zarzavatul il mixam cu mixerul, il adaugam in supa strecurata, ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se pun cartofii maruntiti, in cubulete, intr-un vas, cu apa calduta, la fiert.Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul in cubulete mici si se pun la prajit intr-o tigaie cu uleiul incins.Se prajesc pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se spala puiul se pune la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma punem legumele si lasam sa fiarba la foc mic.Dupa ce a fiert scoatem legumele si puiul strecuram zeama de impuritati apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
naut,
morcovi,
telina,
cepe,
usturoi,
radacina de patrunjel,
pastarnac,
patrunjel,
ou,
smantana,
boia,
ulei,
sare,
piper,
Mod preparare: Nautul se lasa la inmuiat cca.24 de h. Se curata de pielite. Apoi se pune la fiert in oala de supa, cu apa si sare. Cand e aproape fiert se adauga legumele taiate cubulete. Dupa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 m
Ingrediente:
linte rosie,
morcovi,
albitura,
ardei gras,
zarzavaturi,
rosii,
sare,
usturoi,
verdeata,
ulei,
Mod preparare: Lintea se spala in cateva ape si se lasa la muiat de cu seara. Se schimba apa si se pune la fiert. Ca sa nu dea in foc, se pune putin ulei in apa. Cand a fiert lintea se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ciupercile se curata, se spala foarte bine in mai multe ape si se pun la fiert in apa clocotita cu un praf de sare. Dupa ce au fiert se scot si se taie marunt dupa dorinta.Bulionul de carne se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pun la fiert cu 1 litru apa cartofii curatati, spalati si taiati bucati mici, impreuna cu ceapa si prazul taiate marunt si un praf de sare. Se lasa pe foc pana ce cartofii se sfarama. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se incinge o cratita la foc potrivit si se aduaga uleiul.Se adauga ceapa toacata si se caleste 4-5 minute, pana cand se inmoaie.Se adauga cartofii curatati, taiati bucatele si zeama de supa de legume ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
pulpe de pui,
morcovi,
paste tagliatelle,
praz,
patrunjel,
supa de pui,
zeama de lamaie,
piper,
sare,
Mod preparare: Carnea de pui se curata, se spala, se strege cu un servet absorbant si se taie bucati mici (fasii).Morcovul se curata, se spala, se taie in doua sau trei, dupa care se taie fasii subtiri.Prazul curata ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: O supa foarte gustoasa se obtine din midii. Cum acestea se gasesc din pacate mai greu,se poate folosi orice alta scoica chiar si cele de apa dulce, desi supa va fi mai putin gustoasa.Scoicile se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
|
Intra in cont
|