- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Paste
Retete culinare din categoria PasteMod preparare: Pastele fierte dupa instructiunile de pe ambalaj.Se scurg de apa, se amesteca cu usturoiul maruntit, ceapa taiata fin (chiar razuita pe razatoare cu gauri mici).Se adauga otetul, mierea si un sos ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
foi de lasagna,
carne de vita,
sos de rosii,
ceapa,
morcovi,
unt,
faina,
lapte,
piper,
busuioc,
usturoi granulat,
ulei de masline,
vin sec,
sare,
nucsoara,
Mod preparare: Intotdeauna sosul bolognese se prepara primul, deoarece are nevoie de un timp mai mare de gatire. In carti, se vorbeste de 3 ore, eu am fiert numai o ora, dar a iesit perfect si asa. Deci, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se fierb spaghettele al-dente.Imediat dupa fierbere se amesteca cu branza Philadelphia.Se toaca patrunjelul fin si se presara deasupra.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se dau galbenusurile fierte tari pe razatoare.Se amesteca apoi cu untul frecat si pateul din conserva.Se adauga apoi celelate ingrediente.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Intr-un castron pui oualele, sarea, uleiul si putina faina. Amesteci bine, apoi pui compozitia pe o suprafata plana si framanti cu faina pana obtii ococa usor maleabila. Intinzi foaie subtir ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
spaghete,
sare,
masline negre,
capera mica,
catei,
ulei de masline,
piper,
boia de ardei,
cascaval,
parmezan,
Mod preparare: Spaghete se fierb in apa cu sare si se lasa intr-o strecuratoare sa se scurga. Maslinele se taie in bucati mici, capera si usturoiul se taie marunt. Uleiul se pune intr-o tigaie la incins, s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Ouale se amesteca cu faina, putina sare si o jumatate ceasca de apa, pana se formeaza un aluat. Se intinde pe planseta o foaie subtire, si se taie romburi sau dreptunghiuri. Se lasa putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
macaroane,
ulei de masline,
usturoi,
sunca de porc,
rosii,
patrunjel,
cascaval,
piper,
sare,
Mod preparare: Macaroanele le fierbi, pana aproape sunt gata. Le speli in apa rece, le pui in oala si torni sosul de mai jos. Le lasi pe foc 2 min. si mesteci intr-una. Cand le servesti, le presori ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Gnocchi ii fierbem 3-4 minute pana ce vin sus,ii luam cu un spumar ii amestecam cu ulei de masline si ii dam deoparte.Intre timp topim untul,adaugam cascavalul ras, branza dulce, topim totul la foc ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Se toaca ceapa marunt si se caleste putin.Se taie feliute ciupercile si se pun peste ceapa si se lasa la foc pana sunt facute, se vede pt.ca se inmoaie.Intr-o cratita se pun 2 litri de apa cu o lingur ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|