Foto 1 - Crap pescaresc

Crap pescaresc

Gramaj ingrediente:

  • crap fara cap
  • ardei gras
  • ulei
  • usturoi
  • pasta de tomate
  • rosii
  • cimbru
  • vin alb
  • piper
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare:

  1. Bucatile de crap se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei, cimbru si jumatate din cantitatea de piper.
  2. Se introduc in cuptor si se frig.
  3. Se adauga ardei gras, 50 ml de ulei, rosii, pasta de tomate, usturoi, piper si se introduc la cuptor 30 min. 
  4. La sfarsit se adauga vin.



Pentru a putea comenta la reteta "Crap pescaresc" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Crap pescaresc". Adauga-l tu pe primul...