- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Mancaruri
Retete culinare din categoria Mancaruri
Ingrediente:
lapte,
ulei de masiline,
unt,
ceapa,
telina,
morcovi,
ficat de pui,
oua,
mazare,
sare,
piper,
Mod preparare: Ficateii se pun intr-un bol, peste care se adauga laptele, sarea si piperul si se lasa pana ce sunt gata restul ingredientelor.Se curata morcovii si telina. Se pune apa sau lapte la fiert intr-o oala ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 min
Mod preparare: Fierbi pastele, le clatesti cu apa rece si le lasi la scurs. Pieptul de pui il tai cuburi.Calesti ceapa, adaugi pieptul de pui,adaugi o cescua mica de apa.Lasi sa scada apa.Cand carnea e patrunsa, ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
carne de porc,
ceapa,
ciuperci,
usturoi,
verdeata tocata,
boia de ardei,
sare,
piper,
ulei,
smantana,
Mod preparare: Se spala carnea, se taie felii si se prajesc in ulei incins. Cand este usor rumenita se scoate pe o farfurie si se pastreaza calda. Separat se toaca cepele si se pun sa se caleasca in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
caras,
faina de grau,
faina de malai,
morcovi,
cepe,
bulion,
margarina,
patrunjel verde,
sare,
piper,
boia,
ulei,
Mod preparare: Curatam pestii de solzi si maruntaie, ii decapitam si ii spalam bine, bine. Din capetele curatate de branhii si de osul amar si spalate bine, facem o zeama de peste prin fierbere in apa cu sare. ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
orez,
ceapa,
ardei verde,
rosii,
carne tocata vitel,
supa de legume,
chili,
sare,
piper,
ulei,
Mod preparare: Ceapa se taie marunt, ardeiul se curata de seminte si nervuri si se taie in fasii subtiri. Se calesc apoi in ulei si cand ceapa devine transparenta.Se adauga rosiile fara pielita si tocate marunt ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
crap,
ardei gras,
ulei,
usturoi,
pasta de tomate,
rosii,
cimbru,
vin alb,
piper,
patrunjel verde,
sare,
Mod preparare: Bucatile de crap se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei, cimbru si jumatate din cantitatea de piper.Se introduc in cuptor si se frig.Se adauga ardei gras, 50 ml de ulei, rosii, pasta de tomate, usturo ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Legumele se curata se spala si se pun la fiert se taie in bucati mai mari, deoarece ne trebuie decat supa de la ele nu si legumele, pulpele se parlesc.Se spala si se pun la fiert, pentru inceput ar ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Se spala puiul si se pune intr-un vas adanc.Intr-o oala separat se pune mierea pe foc pentru a se lichefia impreuna cu visinata, lingura de ulei si lingura de seminte.Cand devine toata compozitia ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Mod preparare: Puii se ung cu ulei.Se presara piper si se aseaza intr-o tava.Se adauga ceapa, morcovi, usturoi, 100 ml de apa si se frig la cuptor cca 30 min, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere, carnea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Curatam legumele si le pregati astfel: ceapa si ardeiul le taiem cubulete, morcovul si telina le dam pe razatoarea fina.Intr-o tigaie incalzim 2 linguri de ulei cu 4 linguri de apa. Adaugam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
|
Intra in cont
|