Retete culinare din categoria Fripturi

Pulpe de pui marinate
Mod preparare: Intr-un bol se pun la macerat toate ingredientele, impreuna cu usturoiul tocat marunt. Se amesteca bine si se adauga pulpele. Lasam la macerat 5-6 ore, avand grija sa intoarcem pulpele de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Pui cu miere
Mod preparare: Se spala puiul si se pune intr-un vas adanc.Intr-o oala separat se pune mierea pe foc pentru a se lichefia impreuna cu visinata, lingura de ulei si lingura de seminte.Cand devine toata compozitia ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Cotlet de porc cu smantana
Ingrediente: cotlet, ulei, mix grill, smantana, vin, faina, piper, sare,
Mod preparare: Cotletul de porc se portioneaza.Se fasoneaza si se condimenteaza cu mix grill. Se face sosul de smintina. Faina se trage in ulei, se adauga smantana si se lasa sa fiarba cateva minute.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Coaste de porc impletite
Mod preparare: Din toate ingredientele de mai sus se face o marinata in care se pun coastele cam 6 ore. Dupa ce au stat la marinat, impreunam coastele si la punem la cuptor impreuna cu marinata, pana sunt ele ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Friptura de miel
Mod preparare: Carnea se spala si se impaneaza cu usturoiul curatat. Daca avem usturoi verde, il taiem marunt si il amestecam cu celelalte plante aromatice. Saram si piparam carnea si o punem intr-o tava d ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ficat la gratar
Mod preparare: Ficatul se frige pe gratar.Intre timp, intr-o cratita se pune ceapa, usturoiul, untul, se innabuse.Se adauga zeama de lamaie.Jumatate din ficatul fript se aseaza pe farfurie.Se pune tocatura de legume ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Muschiulet de porc impanat  (rulat)
Mod preparare: Se cresteaza muschiuletul pe toata lungimea lui obtinandu-se o felie subtire si plata.Se impaneaza cu slanina si usturoiul (se fac mici buzunare in carne unde infigem cateii de usturoi si slanina) se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Friptura de curcan pe pat de legume
Mod preparare: Se farama 2 felii de paine prajita. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza, apoi se prajeste in ulei incins. Se curata morcovii, doi se taie felii si restul se rad. Se spala ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Rulouri de pui invelite in bacon cu garnitura de  fasole verde
Mod preparare: Pieptul de pui se pune intr-o marinata pentru fragezire, marinata este formata din : 1 ceapa, 2 catei de usturoi, cimbru, boia dulce, ulei de masline o lingura, 2 linguri de otet balsamic, 100 ml de ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Pui de casa la cuptor cu garnitura de legume
Mod preparare: Puiul curatat in prealabil se opareste intr-o oala cu apa fierbinte circa 20 min.Se cresteaza, se unge cu pensula cu ulei de masline si se da cu sare si piper.Se pune apa in tava, se pune puiul pe o ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore