Gris cu lapte
-
Complexitate:Mica
-
Timp de preparare:10 min
-
Categorii:
-
Reteta traditionala:
-
Apreciere:Nota 5 din 1 voturi.
-
Ingrediente folosite:
Gramaj ingrediente:
- 1 litru de lapte
- 200 gr. de gris
- 100 gr. de zahar
- esenta de vanilie
- zahar vanilat
- dulceata
- sare
Mod de preparare:
- Se pune laptele la fiert, la foc mic, intr-o craticioara.
- Adauati sarea, zaharul si zaharul vanilat.
- Cand se apropie de punctul de fierbere, adaugati grisul, incet, sub forma de ploaie.
- Amestecati usor cu un tel pentru a nu se forma cocoloase.
- Fierbeti cateva minute, amestecand constant, pana obtineti o crema moale.
- Turnati grisul in forme. Dupa ce s-a racit, adaugati dulceata preferata peste gris.
Reteta in imagini: "Gris cu lapte"

Pentru a putea comenta la reteta "Gris cu lapte" trebuie sa fii membru.
Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.
1 comentarii pentru reteta "Gris cu lapte":
andy 19 august 2012
O gustare excelanta.