- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Budinci
Retete culinare din categoria BudinciMod preparare: Intr-un vas se amesteca smantana cu laptele si se pun pe foc pana incep sa fiarba. Se ia vasul de pe foc, se adauga continutului plicului cu mix pentru Panna Cotta si se amesteca pana la ...
Complexitate: Mica
Durata: 4 ore si 10 m
Mod preparare: Spanacul se spala si se introduce in apa clocotita. Se lasa la fiert. Orezul se spala si se pune la fiert. Se toaca marunt mararul, ceapa si usturoiul. Branza se da pe o razatoare ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
supa de oase,
carne de vita,
cartofi,
ceapa,
usturoi,
ulei,
faina,
oua,
paine alba,
cascaval,
smantana,
pesmet,
patrunjel verde,
piper,
sare,
Mod preparare: Carnea tocata si ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de supa de oase. Tocatura se raceste, se amesteca cu paine si se toaca din nou cu masina. Se amesteca cu oua, usturoi, patrunjel verde, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
cornuri,
lapte,
smantana,
ou,
zahar tos,
gem de caise,
coji de portocale,
unt,
sare,
arome,
stafide,
Mod preparare: Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet, o tava.Se taie cornurile felii de 1 cm, apoi se pun intr-un castron si se stropesc cu tot laptele rece.Se lasa asa, pana ce laptele e absorbit (cam 30 minute ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se curata merele de coaja si de simburi.Se aseaza intregi intr-o cratita peste 3/4 pahar zahar si 100gr.unt. Se dau la cuptor potrivit sa se rumeneasca si sa scada zeama pe care au lasat-o pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
zahar vanilat,
nuca macinata,
ulei,
stafide,
sirop de fructe,
unt,
lapte,
scortisoara,
ou,
lamaie,
portocala,
kiwi,
zahar,
melcisori,
Mod preparare: Puneti la fiert 4 litri de apa. Cand clocoteste, adaugati pastele. Lasati-le la fiert 5-6 minute. Strecurati-le si puneti jumatate din paste intr-o tava unsa cu unt.Curatati kiwi si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
faina,
unt,
zeama de lamaie,
apa,
bacon,
praz,
otet alb,
lapte,
ou,
cascaval ras,
piper negru,
verdeata,
Mod preparare: Se incinge cuptorul la 210gr. si se unge cu unt topit sau cu ulei o forma rotunda, nu prea adanca (diametrul: 23 cm). Pentru aluat: se freaca (intre palme sau in robot) faina cu untul si cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
marmelada,
zahar pudra,
praf de biscuiti,
lapte,
unt,
praf de copt,
ou,
rom,
zahar vanilat,
Mod preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul.Se adauga galbenusurile, marmelada subtiata cu lapte, praful de biscuiti, praful de copt dizolvat in rom, zaharul vanilat si albusurile spuma. Se coace la foc ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se fierb macaroanele cu sare si se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt de mai sus, svaiterul ras, doua oua si ciupercile taiate feliute subtiri si inabusite in restul de unt. Se prepara ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 m
Mod preparare: Intr-un castron se amesteca branza cu zaharul, apoi se adauga faina, coaja de lamaie si stafidele. Separat se bat ouale cu sarea ca pentru omleta, se toarna in castron si se amesteca pana la ...
Complexitate: Mica
Durata: 55 minute
|
Intra in cont
|