Foto 1 - Supa de mazare si cartofi cu busuioc

Supa de mazare si cartofi cu busuioc

Gramaj ingrediente:

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 litru zeama de supa de legume
  • 800 gr cartofi
  • 1 conserva (420 gr) mazare, scursa
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite busuioc macinat

Mod de preparare:

  1. Se incinge o cratita la foc potrivit si se aduaga uleiul.
  2. Se adauga ceapa toacata si se caleste 4-5 minute, pana cand se inmoaie.
  3. Se adauga cartofii curatati, taiati bucatele si zeama de supa de legume.
  4. Se lasa sa fiarba acoperit 15-20 minute, pana cand cartofii s-au inmuiat.
  5. Se adauga mazarea scursa si se mai lasa sa fiarba neacoperit 5 minute.
  6. Se ia cratita de pe foc si se pun deoparte 1/4 din cantitatea de legume.
  7. Restul de paseaza impreuna cu lichidul din cratita pana cand se obtine o pasta fina.
  8. Se asezoneaza dupa gust.
  9. Se adauga 2 lingurite busuioc macinat si se amesteca.



Pentru a putea comenta la reteta "Supa de mazare si cartofi cu busuioc" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Supa de mazare si cartofi cu busuioc". Adauga-l tu pe primul...