Foto 1 - Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Gramaj ingrediente:

  • 6 cartofi potrivit de mari
  • 4 linguri de branza de oi
  • 12 felii de costita
  • 50 g unt

Mod de preparare:

  1. Fierbi cartofii in coaja, adaugi o lingura de sare, sa nu se rasfiarba. 
  2. Ii cojesti, ii tai in doua, ii ungi cu unt si-i asezi in tava unsa cu unt. 
  3. Umplii fiecare jumatate de cartof cu branza, acoperi cu felii de costita. 
  4. Dai tava la cuptor (in prealabil incins).
  5. Lasi in cuptor 15 minute. 
  6. Nu trebuie sa se rumenasca. 



Pentru a putea comenta la reteta "Cartofi umpluti" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Cartofi umpluti". Adauga-l tu pe primul...


Alte retete recomandate din categoria Aperitive