- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu zahar
Retete culinare care contin zaharMod preparare: Se pune laptele la fiert, la foc mic, intr-o craticioara.Adauati sarea, zaharul si zaharul vanilat.Cand se apropie de punctul de fierbere, adaugati grisul, incet, sub forma de ploaie. Amestecati usor ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 min
Mod preparare: Intr-o oala sau un ceaun turnati paharul de apa, iar cand aceasta incepe sa fiarba, adaugati orezul bine spalat in prealabil si lasati sa fiarba la foc mic.Dupa ce s-a absorbit apa si orezul a ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
lamai verzi,
lapte de cocos,
frisca,
iaurt,
zahar,
praf de vanilie,
pepene galben,
pepene verde,
frunze de menta,
Mod preparare: Lamaile verzi se spala si se sterg cu un prosop de bucatarie. Coaja de la o lamaie se razuieste, iar de la cealalta coaja se taie bastonase subtiri. De la ambele lamai stoarcem sucul, pe care il ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Capsunile se spala in apa rece, se curata de codite si se taie in doua. Se bat ouale cu furculita, se adauga zaharul, lichiorul de migdale si migdalele macinate. In aceasta crema se incorporeaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 27 minute
Mod preparare: Se pune in vasul mixerului (sau in blender) laptele batut si zaharul si se mixeaza 3 minute, cu viteza medie. Se adauga cate putin ouale si faina pana se obtine un aluat foarte moale. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, pe foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si apoi laptele cate putin si se amesteca pana se ingroasa. Se ia apoi de pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Ouale se freca cu zahar si ulei.Se amesteca faina cu cele 2 cacao dupa care se adauga la compozitia de oua dupa care se adauga smantana.Intr-o tava rotunda de 24-26 cm unsa cu putin ulei se toarna ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se spala capsunele.Se inlatura coditele.Se scurg de apa.Se amesteca cu zaharul si se pun la rece pentru 12 ore. Se amesteca cu bauturile reci indicate mai sus, cu zahar dupa gust.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Mandarinele le spalam bine,le scoatem coditele si le intepam cu scobitori;le punem intr-o cratita la macerat cu zaharul si zeama de la o jumatate lamaie.A doua zi le punem la foc mic, amestecand si ...
Complexitate: Mica
Durata: 4 ore
Ingrediente:
faina,
zahar,
ou,
zahar vanilat,
praf copt,
ulei,
capsunei,
crem ole,
iaurt de capsuni,
frisca,
ciocolata,
Mod preparare: Se amesteca toate intr-un castron timp de 2 min.Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt pentru 15-20 de min (sa nu se arda fiindca devine casanta). Cand este gata se rastoarna pe o folie de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|