- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu unt
Retete culinare care contin unt
Ingrediente:
lapte,
ulei de masiline,
unt,
ceapa,
telina,
morcovi,
ficat de pui,
oua,
mazare,
sare,
piper,
Mod preparare: Ficateii se pun intr-un bol, peste care se adauga laptele, sarea si piperul si se lasa pana ce sunt gata restul ingredientelor.Se curata morcovii si telina. Se pune apa sau lapte la fiert intr-o oala ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 min
Mod preparare: Intr-o oala sau un ceaun turnati paharul de apa, iar cand aceasta incepe sa fiarba, adaugati orezul bine spalat in prealabil si lasati sa fiarba la foc mic.Dupa ce s-a absorbit apa si orezul a ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se curata toate legumele se spala, se taie bucati mici, se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert zarzavatul, strecuram supa. Zarzavatul il mixam cu mixerul, il adaugam in supa strecurata, ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Capsunile se spala in apa rece, se curata de codite si se taie in doua. Se bat ouale cu furculita, se adauga zaharul, lichiorul de migdale si migdalele macinate. In aceasta crema se incorporeaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 27 minute
Mod preparare: Se bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, pe foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si apoi laptele cate putin si se amesteca pana se ingroasa. Se ia apoi de pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
salata verde,
piept de pui,
ardei gras rosu,
unt,
fire de ceapa,
masline negre,
capere,
mustar de hrean,
ulei,
coaja de lamaie,
zeama de lamai,
sare,
piper,
Mod preparare: Pieptul de pui se taie fasii lungi si inguste, se sareaza, se pipereaza si se prajeste 7 minute, uniform, in untul incins. Se scoate pe hartie absorbanta si se lasa sa se raceasca.Salata verde ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
foi de lasagna,
carne de vita,
sos de rosii,
ceapa,
morcovi,
unt,
faina,
lapte,
piper,
busuioc,
usturoi granulat,
ulei de masline,
vin sec,
sare,
nucsoara,
Mod preparare: Intotdeauna sosul bolognese se prepara primul, deoarece are nevoie de un timp mai mare de gatire. In carti, se vorbeste de 3 ore, eu am fiert numai o ora, dar a iesit perfect si asa. Deci, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Branza de vaci se trage prin o sita fina. Se amesteca cu 0,200kg de unt lasat din timp la temperatura camerei, 2 galbenusuri si marar proapat tocat. Se sareaza compozitia si se framanta ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se cojesc ouale fierte, se taie in lung in doua si se scot galbenusurile. Se umplu ouale la loc si se acopera cu sosul preparat astfel: se amesteca untul cu faina si laptele, sare, piper, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
caise,
zahar brun,
scortisoara,
branza de vaci,
unt,
zahar,
zahar vanilat,
gris,
faina,
oua,
esenta de vanilie,
miere,
Mod preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga treptat grisul, branza sfaramata cu furculita.Apoi esenta de vanilie si pliculetele de zahar vanilat si galbenusurile.Se framanta cu mana, adaugand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|