- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu morcovi
Retete culinare care contin morcovi
Ingrediente:
lapte,
ulei de masiline,
unt,
ceapa,
telina,
morcovi,
ficat de pui,
oua,
mazare,
sare,
piper,
Mod preparare: Ficateii se pun intr-un bol, peste care se adauga laptele, sarea si piperul si se lasa pana ce sunt gata restul ingredientelor.Se curata morcovii si telina. Se pune apa sau lapte la fiert intr-o oala ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 min
Ingrediente:
caras,
faina de grau,
faina de malai,
morcovi,
cepe,
bulion,
margarina,
patrunjel verde,
sare,
piper,
boia,
ulei,
Mod preparare: Curatam pestii de solzi si maruntaie, ii decapitam si ii spalam bine, bine. Din capetele curatate de branhii si de osul amar si spalate bine, facem o zeama de peste prin fierbere in apa cu sare. ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
ardei grasi,
morcovi,
cartofi,
oua,
castraveti,
masline,
ceapa verde,
lamaie,
marar,
ulei de masline,
sare,
Mod preparare: Intr-o cratita se pun cartofii la fiert in coaja cu putina sare si un ou. Intr-o alta craticioara se pune si morcovul la fiert.Intre timp se taie in cubulete mai mari ardeii grasi, castravetii ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
fasole verde,
morcovi,
patrunjel,
ceapa,
bulion,
ardei gras,
patrunjel verde,
crenguta de telina verde,
ulei,
sare,
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
ulei,
crenguta de telina verde,
patrunjel verde,
ardei gras,
bulion,
ceapa,
patrunjel,
morcovi,
fasole verde,
sare,
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se pun cartofii maruntiti, in cubulete, intr-un vas, cu apa calduta, la fiert.Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul in cubulete mici si se pun la prajit intr-o tigaie cu uleiul incins.Se prajesc pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
foi de lasagna,
carne de vita,
sos de rosii,
ceapa,
morcovi,
unt,
faina,
lapte,
piper,
busuioc,
usturoi granulat,
ulei de masline,
vin sec,
sare,
nucsoara,
Mod preparare: Intotdeauna sosul bolognese se prepara primul, deoarece are nevoie de un timp mai mare de gatire. In carti, se vorbeste de 3 ore, eu am fiert numai o ora, dar a iesit perfect si asa. Deci, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se spala puiul se pune la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma punem legumele si lasam sa fiarba la foc mic.Dupa ce a fiert scoatem legumele si puiul strecuram zeama de impuritati apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Legumele se curata se spala si se pun la fiert se taie in bucati mai mari, deoarece ne trebuie decat supa de la ele nu si legumele, pulpele se parlesc.Se spala si se pun la fiert, pentru inceput ar ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Ingrediente:
cartofi,
morcovi,
ceapa verde,
usturoi verde,
patrunjel,
margarina,
mustar,
sare,
piper,
ulei,
Mod preparare: Fierbi cartofii in coaja, iar in alt vas pui la fiert morcovii curatati. Dupa ce au fiert cartofii, ii cureti, opresti 2 pt maioneza, pe ceilalti ii tai in cubulete, iar morcovii ii tai rondele. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|