- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu gris
Retete culinare care contin grisMod preparare: Se pune laptele la fiert, la foc mic, intr-o craticioara.Adauati sarea, zaharul si zaharul vanilat.Cand se apropie de punctul de fierbere, adaugati grisul, incet, sub forma de ploaie. Amestecati usor ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 min
Ingrediente:
caise,
zahar brun,
scortisoara,
branza de vaci,
unt,
zahar,
zahar vanilat,
gris,
faina,
oua,
esenta de vanilie,
miere,
Mod preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga treptat grisul, branza sfaramata cu furculita.Apoi esenta de vanilie si pliculetele de zahar vanilat si galbenusurile.Se framanta cu mana, adaugand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Pentru sirop se fierb 300 g.de zahar tos cu sucul de la o lamaie mare.Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana capata o consistenta cremoasa.Se aduga untul, grisul, coaja rasa de la doua lamai, prafu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala puiul se pune la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma punem legumele si lasam sa fiarba la foc mic.Dupa ce a fiert scoatem legumele si puiul strecuram zeama de impuritati apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
branza,
gris,
faina,
zahar,
zahar vanilat,
coaja de portocala,
ou,
sare,
ulei,
smantana,
dulceata de capsuni,
Mod preparare: Samesteca branza cu zaharul, grisul si faina.Se bat ouale cu sarea si se toarna peste primul amestec.La sfarsit adaugam razatura de portocale.Se pune uleiul la incins.Cu lingura se ia din compozitie ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
foietaj,
fructe de padure,
branza,
zahar,
zahar pudra,
ou,
gris,
coaja de lamaie,
esenta,
Mod preparare: Pt. ca imi plac mult fructele, in aceasta vara am sa fac multe praji cu ele. Foietajul l-am facut special pt. sotul, nu am pus mult zahar, mai ales ca fructele de padure nu sunt dulci.Galbenusele se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga ouale, unul cate unul si laptele. La final am adaugat faina, cacao, praf de copt, toate impreuna si cernute prin sita. Am intins bine compozitia ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se curata merele de coaja si de simburi.Se aseaza intregi intr-o cratita peste 3/4 pahar zahar si 100gr.unt. Se dau la cuptor potrivit sa se rumeneasca si sa scada zeama pe care au lasat-o pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se topeste 225 de gr. de unt la microunde, se amesteca ingredientele uscate-faina, grisul, sarea, zaharul, praful de copt si se amesteca cu o furculita cu untul racit si o lasati pentru 6 ore la ...
Complexitate: Mica
Durata: 6 ore si 30 m
Mod preparare: Un litru de lapte se fierbe si se face o budinca cu gris, compozitia sa fie putin mai moale. Se adauga zahar cam 5l inguri, zahar vanilat si dupa preferinta, se mai poate adauga coaja de lamaie ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
|
Intra in cont
|