Retete culinare care contin cimbru

CIORBA DE VITEL
Mod preparare: Se spala bine carnea,daca este nevoie se mai taie in bucati,se zvanta si se pune la fiert in 2 l apa sau pana cand sunt acoperite carnea si ceapa,morcovul,pastarnacul si telina.Daca doriti puteti sa ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Frigarui de pui cu ciuperci
Mod preparare: Dupa parerea mea, frigaruile se prepara foarte usor, iar efectul este maxim, atat ca gust cat si ca aspect.Pentru inceput taiati pieptul de pui in bucati potrivite pentru frigarui si lasati-le ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Fasole cu ciolan
Mod preparare: Se fierbe fasolea la oala de presiune impreuna cu ciolanul si morcovii. Se calesc ceapa si gogosarii taiati bucati mari, apoi se adauga sucul de rosii. Se amesteca fasolea si carnea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
SARMALE IN FOI DE VARZA ACRA CU CARNE
Mod preparare: Pentru sarmale este buna numai varza cu foi subtiri. Sarmalele mici se fac numai din varful frunzelor foarte subtiri, fara nervuri groase. Varza prea acra sau prea sarata se spala in 2-3 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
CARTOFI PRAJITI LA CUPTOR
Mod preparare: Cartofii se curata,se spala si se taie rondele.Intr-un vas de yena se toarna ulei de masline, se aseaza rondelele de cartofi si se introduce vasul la cuptor pentru cca 15 minute.Se scoate vasul si pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
SCALOPPINI DE PORC CU LEGUME
Mod preparare: Muschiul de porc se transeaza, cate 3 transe la o portie.Se bate un pic cu ciocanul de snitele, se marineaza cu ulei masline, boia, oregano, sare, cimbru si piper si se prajeste in tigaie pe o parte s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Piroste cu pasat
Mod preparare: Se spala capatanele de varza murata intr-o apa. Se taie cotoarele si se pregatesc frunzele de marimea dorita. Frunzele ramase se taie marunt. Zeama de varza se pastreaza pentru a se ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Salau marinat la cuptor
Mod preparare: Se curata pestii de solzi si de branhii, se eviscereaza, se spala bine si se zvanta.Se prepara o marinata din ulei de masline, otet, vin alb, foi de dafin, peperoni tocat, 2-3 catei de usturoi feliati ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Limba cu sos Ragu
Mod preparare: Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se calesc 2 minute, in tot untdelemnul. Totul se stinge cu 1/2 l supa in care a fiert limba sau cu apa, lasandu-le sa fiarba, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Carne la cuptor
Mod preparare: Intr-o tava mai inalta, se pune ulei de masline, feliile de carne condimentate bine si se aseaza in tava una peste o jumatate din cealalta felie. Se acopera tava cu staniol, se baga la cuptorul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora