Retete culinare care contin carne tocata

Paste de casa cu carne
Mod preparare: Intr-un castron pui oualele, sarea, uleiul si putina faina. Amesteci bine, apoi pui compozitia pe o suprafata plana si framanti cu faina pana obtii ococa usor maleabila. Intinzi foaie subtir ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Rulada de cartofi cu carne
Mod preparare: Se fierb cartofii in coaja (20 minute), se curata, se zdrobesc cu furculita sau se dau prin masina de tocat cat sunt calzi.Se pun intr-un castron si se framanta putin cu un ou crud, sare, 1 lingurita ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 m
Ardei umpluti cu carne
Mod preparare: Se scot cotoarele de la ardei si se pun cu capul in jos sa se scurga de apa. Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Intr-un castron amestecam carnea cu orezul, ceapa calita, sare, pipe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 50 m
Snitel cu branza
Mod preparare: Carnea se amesteca cu cascavalul, cele 2 oua batute, sarea si piperul. Se framanta bine si se lasa sa se odihneasca 1/2 ora. Apoi se formeaza (cu mana umeda) mingi din preparatul de mai sus ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 45 m
Chiftelute cu susan
Mod preparare: Ceapa se toaca marunt si se rumeneste impreuna cu morcovul ras. Se adauga in carnea tocata, apoi se condimenteaza si se leaga compozitia cu pesmet. Se adauga apoi si verdeata tocata fin.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 m
Vinete umplute cu fars
Mod preparare: Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul.Jumatatile de vinete le presuram cu sare si le lasam timp de 30 min.Dupa le clatim cu apa rece (daca procedam in felul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ciorba de perisoare cu varza murata si marar
Mod preparare: Se calesc in ulei morcovii, patrunjelul telina, ardeiul si gogosarul taiate cubulete mici, se adauga apa, cuburile Knor si ceapa si se lasa sa fiarba aprox.20 de minute. Se taia varza murata ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi
Mod preparare: Se curata cartofii si se taie in felii de 2 cm dupa care se pun intr-un castron cu apa rece si sare.Se curata ceapa si se taie cubulete mici si se pune intr-o tigaie cu un strop de ulei la foc mic pan ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Sarmale cu jambon afumat
Mod preparare: Taiati jambonul bucati (dupa ce ati indepartat soriciul) si tocati-l, apoi amestecati cu carnea tocata. Puneti la calit intr-o tigaie antiaderenta in ulei ceapa tocata marunt, condimentati cu piper, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Ardei umplut
Mod preparare: Se curata ardeiul, se spala si se lasa la scurs. Intr-un vas se amesteca carnea cu oul, sare, piper, cimbu si busuiocul. Se pune compozitia in ardeiii curatati si se asaza intr-o oala.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore