- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete traditionale din Mexic
Retete traditionale din Mexic
Ingrediente:
bame,
foi de dafin,
usturoi,
muguri de capere,
miere de albine,
ulei de masline,
sare,
otet de vin,
alge marine,
ceapa,
Mod preparare: Se spala bamele intregi si se scurg.Ceapa se taie julien. Se pune la fiert otetul (o parte la 2-3 de apa) cu condimentele, mierea si celelalte ingrediente. Cand aceasta compozitie ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
piept de pui,
cepe,
morcovi,
telina,
praf de curry,
smantana,
unt,
sare,
orez,
cubulet de unt,
Mod preparare: Se taie pieptul de pui cubulete si se prajeste putin-cca 5 min la foc mare (de preferat intr-un ceaun, sau o tigaie de teflon).Se adauga curry, ceapa taiata marunt, morcovii taiati rondele si telina ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
piept de pui,
porumb,
fasole boabe,
cepe,
usturoi,
ardei gras,
paste de tomate,
foi de dafin,
sare,
faina de grau,
apa,
piper,
praf de chili,
Mod preparare: Se spala si se taie bucatele pieptul de pui. Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si cateii de usturoi. Ardeiul gras se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se calesc in putin ulei, s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
paste,
macrou afumat,
ceapa,
ardei gras verde,
ardei gras rosu,
porumb,
verdeata,
mustar,
sare,
Mod preparare: Se fierb pastele, se scurg si se lasa la racit.Se amesteca apoi cu ceapa taiata solzisori ,ardeii fideluta, verdeata tocata, macroul taiat fasii, maioneza, porumbul scurs si mustar.Se amesteca si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Intr-o oala se pune carnea de vita cu 500 ml.apa, ceapa taiata in patru, usturoiul, 3 linguri purda de chilli, sare si piper si se lasa la foc foarte mic sa fiarba aproximativ 3 ore sau pana cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Se ia un platou mare, rezistent la caldura si putin adanc.Se spala rosiile si se sterg cu servetelele de hartie. Se taie rosiile marunt. Se deschide cu grija conserva de porumb si se scurge ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.Separat se face sosul din 100ml ulei de masline in care calesc ciupercile si peste care se adauga 100ml apa.Se adauga usturoiul marunt si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Sucul de rosii se amesteca cu usturoiul zdrobit si mierea.Cu aceasta compozitie se ung costitele, care apoi se frig pe gratarul incins timp de 20 minute.Din cand in cand se mai ung cu sosul pregatit.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se pune carne tocata in tigaie se caleste pana devine de culaore gri. Se toarna berea si se lasa sa se caleasca cu berea si ceapa circa 15 min amestecand din cand in cand. Dupa ce se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
ardei iuti,
cepe,
usturoi,
carne tocata de vita,
oregano,
chimen,
rosii,
bulion,
fasole boabe,
supa de legume,
piper,
sare,
ulei,
Mod preparare: Ceapa tocata se caleste citeva minute in ulei. Se adauga carnea tocata si usturoiul presat si se lasa 15 minute pe foc.Se condimenteaza carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adauga ardeiul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|