- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete traditionale din Elvetia
Retete traditionale din ElvetiaMod preparare: Se amesteca zaharul, migdalele, faina si scortisoara si se incorporeaza lingura cu lingura in albusurile batute spuma tare, la final se adauga treptat si cu grija ciocolata topita. Se intinde pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 24 ore
Ingrediente:
carne de vaca,
carne afumata,
fasole uscata,
cartofi,
telina,
varza,
apa,
sare,
piper,
smantana,
faina,
Mod preparare: Se pune cu o seara inainte fasolea la inmuiat si dimineata se scurge, apoi se pune la fiert impreuna cu carnea afumata si cea proaspata, taiata bucatele. Dupa cca 1 1/2 ora se pot adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
usturoi,
unt,
faina,
vegeta,
cascaval,
smantana,
sare,
piper macinat,
nucsoara,
ceape,
ceapa verde,
paine,
salam de vara,
Mod preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta.&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Bucatile de carne de pui se prajesc in unt. Se adauga cubuletul de Knorr (concentrat de supa), vinul si apa. Se amesteca bine si se lasa la foc mic cca. 8 min. acoperit. La sfarsit, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
cotlete de vitel,
suc de lamaie,
oua,
cascaval felii,
pere,
rosii,
faina,
pesmet,
unt,
boia,
piper,
patrunjel,
Mod preparare: Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina, ou si pesmet (in ordinea asta). Pesmetul se preseaza usor pe carne sa adere bine, dupa care se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|