- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Torturi
Retete culinare din categoria TorturiMod preparare: Se bat 4 albusuri cu zaharul si praful de sare pana se face spuma. Se aduga galbenusurile treptat, apoi faina in ploaie si se amesteca foarte usor de jos in sus pana incorporam toata faina.Intre ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Mod preparare: Blatul de tort se feliaza in 3 bucati si se insiropeaza cu suc de ananas. Pe un platou se aseaza prima bucata de blat (baza) insiropata, pe care punem un strat de crema de nutela, un strat de ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Taie un cerc de 23 cm diametru din foaie de copt.Topeste 1 lingura de unt si periaza interiorul unei tavi rotunde cu baza detasabila.Aseaza cercul din foaia de copt pe fundul tavii use cu unt, apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Pentru blat, se face un sirop din zahar, 2-3 linguri de apa si cacao. Se fierbe la foc mic, amestecand incontinuu, pana se leaga, apoi se adauga romul si se lasa sa se raceasca.Se freaca untul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se freaca zaharul cu galbenusurile pina ce se albesc. Se adauga untul frecat spuma, o lingura esenta tare de cafea si 50 gr. cacao. Se amesteca bine. Se unge farfuria sau suportul cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Galbenusurile se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, pana se dizolva. Se pune laptele pe foc impreuna cu galbenusurile si se amesteca continuu pana se ingroasa. Dupa aceea se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
lapte,
oua,
zahar,
zahar vanilat,
frisca,
iaurt de capsuni,
gelatina,
capsuni,
banane,
blat de tort,
Mod preparare: Se fierbe laptele din care se rezerva 200 ml pt a dizolva gelatina.Cand laptele incepe sa fiarba, se adauga galbenusurile frecate bine cu zaharul si se fierb pana se ingroasa un pic ca o smantana ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se freaca 3 galbenusuri cu 100 gr. zahar si o jumatate baton de vanilie, pana se face ca o crema. Se amesteca cu 50 gr. de unt proaspat, deasemenea frecat deoparte. Se adauga 100 gr. de ...
Complexitate: Medie
Durata: 2 ore
Mod preparare: Albusurile de ou le batem bine cu un praf de sare,amestecand bine cu mixerul pana devin o spma alba tare,Galbenusurile le mixam cu zaharul, cand au devenit crema adaugam untul topit, amestecam in ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi faina in ploaie. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se baga la cuptor pt 30-40 de minute.Se bat 375 ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|