- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Torturi
Retete culinare din categoria TorturiMod preparare: Untul se freaca la temperatura camerei si faina se amesteca cu bicarbonatul. Peste unt se toarna mierea si se incorporeaza pana devine o pasta omogena. Dupa care se adauga ouale, unul cate ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Intr-o oala se face o crusta de zahar ars din 3 linguri de zahar.Se curata merele de coaja si se da scoate mijlocul lasand merele intregi. Se aseaza in oala pregatita si se pune in mijlocul lor ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Intr-o cratita se amesteca cacao, zahar, apa si se pun la foc mic. Compozitia se amesteca bine pana cand fierbe, apoi se da cratita la o parte si se amesteca pana cand se raceste, iar atunci se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Pt crema se amesteca oul cu zaharul pana devine o crema spumoasa.Se adauga laptele treptat si se fierbe la foc mic amestecand mereu.Cand incepe sa clocoteasca,se ia de pe foc,se adauga ciocolata, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Ingrediente:
margarina,
biscuiti,
ciocolata amaruie,
crema de branza,
zahar brun,
oua,
smantana,
cappuccino,
cacao,
Mod preparare: Se incalzeste cuptorul la 160 gradeC.Se unge cu putin ulei o tava rotunda de 23 cm.Se amesteca untul/margarina cu biscuitii, apoi se pune compozitia in tava, apasand-o pe fundul tavii.Se bate, cu ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
oua,
zahar,
faina,
crema de vanilie,
fiola de vanilie,
esenta de lamaie,
compot de ananas,
frisca,
banane,
kiwi,
capsuni,
Mod preparare: Pentru blat: Se bate zaharul si cu albusul, apoi adaugam galbenusul urmate apoi de 2 cani de faina, se bat foarte bine. Amestecul obtinut il turnam intr-o forma speciala rotunda sau patrata ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Ingrediente:
oua,
zahar,
nuca,
faina,
cacao,
praf de copt,
piscoturi,
nuca de cocos,
ciocolata menaj,
frisca,
bomboane sugust,
esenta de rom,
Mod preparare: Blat de cacao:Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, cacaoa, praful de copt. Se pune compozitia in tava (20/30 cm) si cele 12 piscoturi la distanta intre ele ...
Complexitate: Mica
Durata: 4 ore
Mod preparare: Blatul:Se bate bine untul cu zaharul, vanilia si o priza de sare pana devine spuma, se adauga faina amestecata cu praful de copt si ouale.Se toarna compozitia intr-o forma de tort cu fundul detasabil ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 35 minute
Mod preparare: Se bate frisca , adaugand zaharul praf ,zaharul vanilat si intaritorul de frisca. Se prepara si crema de vanilie cu lapte,potrivit instructiunilor de pe plic. Se adauga crema in jumatate din ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Pentru crema, se prepara pudding-ul comform intructiunilor de pe ambalaj cu 1,2 litri lapte si 50 gr zahar.Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei apoi se da la rece.Se incalzeste cuptorul la 13 ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|