- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Torturi
Retete culinare din categoria TorturiMod preparare: Se amesteca feliile de ananas taiate cubulete cu biscuitii sfaramati si cu putin lichior. Compozitiei rezultate i se da forma rotunda, de tort, se lasa la rece, apoi se acopera cu frisca batuta s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se feaca spuma galbenusurile cu zaharul, se dauga iaurtul si apoi uleiul amestacand incet.Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Separat se freaca spuma albusurile si se incorporeaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se prepara crema dupa instuctiunile de pe plic, biscuitii se inmoaie in lapte si se aseaza pe o tava (2 straturi).Se adauga crema, se continua pana se termina crema si biscuitii.Ultimul strat trebie s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se separa ouale. Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul, pana se albesc.Se adauga apa rece, lingura cu lingura, mixand pentru incorporare. Se adauga faina, nuca, bicarbonatul si se amestec ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se face cafeaua se strecoara si se adauga esenta de rom.Se freaca spuma untul cu serbetul: pe un platou se pune un rand de biscuiti inmuiati in cafea, un strat de crema, un rand de biscuiti un strat ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se topeste untul cu ciocolata taiata cuburi in bain marie;Ouale se bat cu zaharul pana devin o crema omogena, se adauga ciocolata topita si racita, faina amestecata in prealabil cu praful de copt, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 45 minute
Ingrediente:
lapte,
ou,
zahar,
vanilie,
frisca,
piscoturi,
gelatine,
compot de ananas,
kiwi,
ananas,
Mod preparare: Se bat ouale cu zaharul+vanilia se adauga laptele si se bat pe abur pina se ingroase ca o ciulama, nu prea tare.Intre timp se pune gelatina la inmuiat in sucul de la compot si daca trebuie se mai ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: In cratita in care se face tortul se caramelizeaza 2 linguri de zahar si se intind cat se poate pe peretii cratitei. Merele se taie felii, se scoate cotorul de pe fiecare feliuta si se aseaza pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
ou,
zahar,
suc de portocale,
faina,
amidon,
foi de gelatina,
branza dulce,
iaurt,
lamai,
coacaze,
smantana,
praf de copt,
Mod preparare: Se amesteca galbenusurile de ou cu zaharul si sucul de portocala. Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza in galbenuse alaturi de faina amestecata cu amidonul si praful de copt. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Mod preparare: Ouale batute intregi cu zahar se adauga in laptele cald aflat pe foc, se amesteca pana se ingroasa, ca o ciulama se lasa la racit.Gelatina se pune la inmuiat intr-o cana cu apa, se lasa 10 min apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|