- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Torturi
Retete culinare din categoria Torturi
Ingrediente:
ou,
faina,
zahar,
zahar vanilinat,
coaja de portocale,
fructe de padure,
gelatina,
frisca lichida,
ciocolata neagra,
suc de lamaie,
compot de ananas,
intaritor de frisca,
Mod preparare: Mod de preparare a blatului: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga cate o lingura de zahar si se bate pana se topeste zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile si se amesteca ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 10 minute
Mod preparare: Se pune prima data cuptorul la incalzit la 210 g. Batem cu telul toate ingredientele fara gem si mere. Ungem o tava cu ulei si tapetata cu faina, punem jumate din compozitie, taiem jumatate ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
faina,
ou,
zahar,
cacao,
praf de copt,
apa,
esenta de rom,
budinca de capsuni,
lapte,
cola,
unt,
piscoturi,
Mod preparare: Blatul se prepara astfel: se bat galbenusurile cu doua linguri de zahar pana se obtine o crema.Se adauga apoi faina cernuta cu praful de copt si cacaoa iar la final se incorporeaza albusurile batute ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
piscoturi,
mascarpone,
zahar,
smanatana,
frisca lichida,
gelatina,
cafea,
amaretto,
lichior de cafea,
ness,
Mod preparare: Mascarpone se amesteca cu un pliculet de zahar vanilat si cele 8-10 linguri de zahar.Amestecam la viteza mica si apoi la viteza mare pana se intareste crema (de obicei zaharul inmoaie crema).Dupa ce ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
oua,
zahar,
zahar vanilat,
ciocolata,
faina,
iaurt,
lichior de caise,
caise,
frisca batuta,
nuca,
gelatina,
Mod preparare: Albusurile se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga galbenusurile, crema de ciocolata si faina.Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se coace in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
gelatina,
ou,
lapte,
faina,
zahar,
frisca,
esenta de vanilie,
piscoturi,
stafide,
compot de ananas,
kiwi,
portocale,
Mod preparare: Gelatina se pune intr-o cescuta cu o parte din zeama de compot, sa se umfle minim 10 minute. [nu va speriati daca gelatina isi va schimba starea]Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Batem spuma albusurile cu zaharul,intr-un alt bol amestecam galbenusurile cu laptele, acestea din urma le punem peste albusurile cu zaharul si se amesteca usor cu o paleta. Toata aceasta ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se porneste cuptorul ca sa se incalzeasca bine.Se unge o forma (dupa dorinta) cu margarina si se tapeteaza cu faina.Se separa ouale, galbenusurile se dau deoparte si se presara putina sare pe ele, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se pun biscuitii intr-o punga si se sfarama cu sucitorul cat mai marunt.Se amesteca cu untul si se aseaza pe fundul unei forme de tort, captusita cu hartie cerata. Deasupra se presara 3/4 din ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
ou,
zahar pudra,
sare,
ulei,
faina,
cacao,
praf de copt,
zahar,
apa,
esenta de rom,
unt,
glazura de ciocolata,
Mod preparare: Se prepara siropul astfel: se caramelizeaza zaharul (atentie!) sa nu se inchida prea rau la culoare caci se va amari), iar cand s-a topit tot zaharul, se stinge cu grija cu doua cani si jumatate de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|