- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Supe
Retete culinare din categoria SupeMod preparare: Cartofii curatati si taiati in cuburi se fierb in supa de legume impreuna cu ceapa taiata marunt. Rosiile curatate de coaja si taiate in bucati se fierb separat. Dupa ce au fiert, se amestec ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
costita,
cartofi,
ceape,
varza alba,
sfecla rosie,
castraveti murati,
bulion,
smantana,
patrunjel verde,
boia,
sare,
piper,
Mod preparare: Carnea se taie bucati potrivite si se pune pentru 10 - 15 minute in apa calda.Se arunca apa, carnea se pune la calit intr-o cratita, se adauga ceapa taiata marunt, se continua calirea pana se inmoaie ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ingrediente:
rosii,
pui,
taitei,
ceape,
telina,
pastarnac,
patrunjel,
zahar,
concentrat de pui,
piper,
sare,
Mod preparare: Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste, se ia spuma si se adauga legumele curatate si spalate, intregi. Se lasa sa fiarba la foc mic ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
peste,
morcovi,
telina,
smantana,
ceapa,
oua,
ardei iute,
leustean,
sare,
piper,
condimente,
Mod preparare: Pestele se curata, se spala, se taie bucati, apoi se pune la fiert in apa cu putina sare, iar cand incepe sa fiarba se spumeaza pana supa devine limpede;Ceapa, telina, morcovul se curata, se spala, ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie in patru. De asemenea, prazul curatat se taie bucatele. Se pun toate la fiert cu supa de carne sau de zarzavat (sau cu apa fiarbinte) si sare ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Pieptul de pui se spala, se taie cubulete si se pune la fiert. Morcovii se taie in cubulete mici si se pun si ei la fiert. Dupa ce s-au fiert, se paseaza bine si se adauga peste ei putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se taie varza in patru.Trei sferturi de varza se pun la fiert in aproximativ 1 litru de apa daca vom fierbe varza in oala sub presiune (cel mai indicat) sau 2 litri de apa daca o vom fierbe intr-un ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Cartofii curatati si spalati se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cand sunt pe jumatate fierti se adauga laptele si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic pana sunt gata. Se adauga untu ...
Complexitate: Medie
Durata: 45 minute
Mod preparare: Rosiile se dau prin separator. Ceapa se caleste in ulei si cand devine sticloasa se pune tarhonul, mararul tocat si orezul. Dupa 2-3 minute se pune sucul de rosii si cand a fiert bine ...
Complexitate: Medie
Durata: 25 minute
Mod preparare: Se curata carotele (morcovii) si ceapa, se spala si se pun cu apa la fiert. Dupa ce au fiert foarte bine, se strecoara zeama, iar carotele si ceapa se trec prin sita. Se pun 3/4 din ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|