- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Supe
Retete culinare din categoria Supe
Ingrediente:
pulpe de pui,
cartofi,
ardei,
morcovi,
dovlecel,
pastarnac,
telina,
radacina de patrunjel,
patrunjel,
ou,
smantana,
zeama de lamaie,
Mod preparare: Se spala bine pulpele.Se pun la fiert.Se spumeaza, apoi se pun morcovii taiati rondele, pentru ca fierb mai greu.Dupa care adaugam si celelate legume, lasam sa fiarba la foc mediu.Cand a fiert, punem ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se spala castravetii si se taie din bucata de la mijloc mai multe felii subtiri de tot, care se pun deoparte pentru garnisit.Restul castravetilor se taie mai intai in doua si pe urma cubulete.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Se curata merele.Se taie in cuburi,.Se fierb in apa cu sare, zahar si scortisoara pe foc slab. Dupa cca 10-15 minute, se adauga faina foarte usor rumenita in unt.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Usturoiul se piseaza si se amesteca apoi cu patrunjelul tocat, cu putina sare si cu ulei. Castravetii se taie rondele subtiri, se toarna peste ei iaurtul si mujdeiul de usturoi. Se lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cartofi,
morcovi,
ceapa,
rosii,
mazare,
peste,
marar,
patrunjel,
sare,
foi de dafin,
cubulete de galina blanca,
piper,
curry,
sare de lamaie,
Mod preparare: Punem la fiert bulionul iar in timpul asta curatim cartofii, ceapa si morcovul. Taiem cartofii cubulete mici si ii punem in bulion. Pana incep a fierbe cartofii taiem cubulete mici morcovul ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Ceapa, morcovul si patrunjelul se dau pe razatoarea de zarzavat si se fierb in apa pana cand se inmoaie bine. Se strecoara si in zeama de zarzavat se pun ciupercile curatate, spalate, taiate feli ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
praz,
morcov,
pastarnac,
radacina patrunjel,
frunze de varza,
lapte,
untdelemn,
faina,
apa,
Mod preparare: Se curata zarzavatul, se spala bine, apoi se pune intr-o oala cu apa si sare la foc. Cand zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa. Prazul se curata, se spala, se taie felii subtiri si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
piept de pui,
cepe,
morcov,
pastarnac,
telina,
patrunjel,
masline,
vegeta,
ou,
sare,
ulei,
gris,
Mod preparare: Se spala si se taie cuburi pieptul de pui si se pune la fiert impreuna cu restul de legume (morcovii, cepele, pastarnacul si telina) lasate in bucati mari, pentru ca la sfarsit se scot.Cand aproape ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
gaina,
morcov,
ceapa,
telina,
patrunjei radacina,
frunze de patrunjel,
sare,
boabe de piper,
cub de vegeta,
apa,
Mod preparare: Se curata gaina, se spala bine si se lasa in apa rece.Se pune la fiert apa rece, se adauga bucatile de carne, apoi se pun boabele de piper. Se lasa la fiert cca o ora, cu capac, la foc mic, se ia ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Scoti simburii de la fructe, le pisezi si le fierbi in apa. Dupa un sfert de ora strecori ciresele si visinele, iar zeama o pui din nou la foc inca 12 min impreuna cu grusul, zaharul si un praf d ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|