- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Supe
Retete culinare din categoria SupeMod preparare: Se culeg urzicile se spala bine, sub jet de apa in vreo 2-3 ape apoi se pun la fiert. Dupa ce s-au fiert le tocam cu cutitul de lemn. Taiem ceapa si o rumenim putin apoi o punem si pe ia in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Se curata si se rade dovlecelul. Se sareaza si se stoarce cu mana.Zeama se aduna intr-un castronel, nu se arunca.Intr-un castron mare, se bate iaurtul 5-6 minute. Se continua batutul in ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
morcov,
ceapa,
cartofi,
conopida,
taitei,
branza,
ou,
smantana,
piper,
patrunjel verde,
crutoane,
ulei,
Mod preparare: Se taie bucatele legumele si se pun la fiert. Cand e gata supa se pun intr-un bol ouale, branza taiata cubulete, smantana si se toarna treptat din zeama de la supa. Se mixeaza si apoi se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Se bat ouale spuma cu furculita, se adauga faina putin cate putin si sarea. Se freaca cu lingura pana cand se obtine o pasta groasa ca o smantana. Se pune la foc supa strecurata intr-o oala ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se curata cartofii de coaja, prazul de frunze si se pun la fiert intr-un litru de apa clocotita (cartofii taiati cubulete si prazul in inele subtiri). Cand legumele se inmoaie, se trec prin sita ...
Complexitate: Mica
Durata: 55 minute
Ingrediente:
carne de pasare,
ceapa,
morcovi,
telina,
radacina de patrunjel,
orez,
faina,
smantana,
oua,
usturoi,
lamaie,
patrunjel verde,
sare,
Mod preparare: Se fierbe carnea de pasare, se spumeaza, apoi se adauga ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina si orezul. Cand carnea si zarzavatul au fiert, se ia vasul de pe foc. Se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
paine,
usturoi,
grasime,
cascaval,
oua,
fire de salvie,
ramurica de cimbru,
foi de dafin,
otet de vin,
sare,
piper,
Mod preparare: Curatati si zdrobiti cateii de usturoi. Caliti-i 2 minute in untura de gasca sau unt. Varsati deasupra 2 litri de apa clocotita. Faceti un buchet garni din cimbru si foaia de dafin.&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pun intr-un vas rosiile spalate si taiate bucati peste care se presara un praf de sare. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o lasa singure. Cand s-au inmuiat se trec ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se alege mazarea, se spala bine si se pune la inmuiat de cu seara. A doua zi, se schimba apa si se aseaza mazarea la foc potrivit. Dupa cateva clocote, se adauga zarzavatul curatat, spalat s ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
rosii,
morcovi,
cartofi,
ardei gras,
patrunjel verde,
frunze de telina,
ceapa,
smantana,
ulei,
sare,
apa,
Mod preparare: Se fierb morcovii si cartofii. Cand sunt jumatate fierti adaugam ceapa si ardeiul ardeiul si continuam fierberea. Apoi adaugam rosiile decojite si pasate si fierbem totul inca 10 minute.&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|