- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Supe
Retete culinare din categoria Supe
Ingrediente:
usturoi,
miez de paine,
ulei de masline,
rosii,
boia dulce,
apa,
ou,
patrunjel verde tocat,
sare,
piper,
Mod preparare: Se incinge uleiul si se caleste usturoiul 1-2 minute la foc mic, pana ce se inmoaie (fara sa se rumeneasca). Se adauga miezul de franzela si se lasa sa se rumeneasca usor circa trei minute.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
faina,
gris,
cascaval,
unt,
ou,
sare,
ceapa,
morcovi,
radacina de telina,
ardei gras,
rosii,
ulei de masline,
frunze de telina,
piper,
nucsoara,
Mod preparare: Galuste:Se amesteca ouale cu cascavalul, apoi se adauga untul, se amesteca bine si, la sfarsit, se adauga faina impreuna cu grisul. Ca masura, in lipsa unui cantar de bucatarie, 1 lingura cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pun coastele taiate la foc in apa cu sare.Se lasa sa dea un clocot pana cand se fierbe carnea de pe coasteSe curata morcovii si ceapa si se toaca marunt. Se curata si spala cartofii si apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
brocoli,
cartofi,
ceapa,
usturoi,
ulei,
cuburi knorr legume,
smantana,
piper macinat,
cascaval,
sare,
Mod preparare: Se desface broccoli si se spala, se spala cartofii, se curata, se taie in cubulete mici.Se curata ceapa si se toaca,se curata si se piseaza usturoiul.Se calesc ceapa si usturoiul in ulei pana se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
gulii,
morcovi,
piept de pui,
melcisori,
zeama concentrata,
mazare,
lamaie,
patrunjel verde,
sare,
Mod preparare: Se spala zarzavatul, se curata si se taie marunt. Fileurile de pui spalate si zvantate se taie felii subtiri.Guliile, morcovii, melcisorii si mazarea se fierb incet 5 minute in zeama de carne, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
carne de vaca,
carne afumata,
fasole uscata,
cartofi,
telina,
varza,
apa,
sare,
piper,
smantana,
faina,
Mod preparare: Se pune cu o seara inainte fasolea la inmuiat si dimineata se scurge, apoi se pune la fiert impreuna cu carnea afumata si cea proaspata, taiata bucatele. Dupa cca 1 1/2 ora se pot adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
supa de oase,
ardei iute,
ceapa,
radacina de telina,
pastarnac,
morcovi,
rosii,
cartofi,
ulei,
lapte,
orez,
boia de ardei,
pasta de tomate,
mazare,
fasole verde,
ardei gras,
varza,
patrunjel verde,
sare,
Mod preparare: Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, radacina de patrunjel , pastarnacul, ceapa, ardei grasi, cartofii si varza inabusite in ulei.Cand legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pun in oala 25 g unt, apoi un rand de cascaval ras, unul de felii subtiri de paine veche, pana se termina materialul. Pe ultimul strat de branza se pun 25 g unt. Se toarna 3/4 l zeama de ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Rosiile spalate si taiaie bucati se pun intr-o oala acoperita, se pune pe foc. Se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o lasa rosiile. Cand s-au inmuiat bine, se trec prin sita si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|