Retete culinare din categoria Supe

Supa de limba de vita
Mod preparare: Se spala bine limba, se freaca cu sare, se clateste din nou si se pune la fiert cu 5 l apa si zarzavatul curatat. Cand este fiarta, se scoate limba si se curata firbinte de pielita. In supa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Supa de visine
Mod preparare: Visinele se spala si se curata de codite, se csot simburii si se pun in oala de supa cu putin unt topit. Adaugam apa necesara si putina sare. Lasam sa fiarba visinele.Intr-e timp praful de budinc ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Supa crema de dovlecel
Ingrediente: dovlecei, iaurt, ou, ceapa, margarina, vegeta, ulei,
Mod preparare: Se taie ceapa marunt si se prajeste in doua linguri de margarina. Se curata dovleceii si se taie cubulete nu foarte mici. Se adauga peste ceapa prajita cu apa aproape cat sa-i acopere si o lingura de ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Supa de spanac
Ingrediente: spanac, apa, unt, faina, lapte, galbenus,
Mod preparare: Se curata, se spala si se opareste spanacul. Se strecoara si se trece printr-o sita deasa. Se pun intr-o cratita untul, faina si laptele. Se adauga un polonic de apa clocotita si se las ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Potage Crecy
Mod preparare: Se pune untul intr-o cratita, se adauga toate legumele curatate si taiate bucati, se gatesc 5 minute, se pune jumatate din zeama de supa si zaharul. Se rastoarna totul in blender. Se paseaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Supa de rosii pentru iarna
Mod preparare: Rosiile se spala si se lasa sa se scurga de apa, dupa care se trec prin separator.Se obtin aproximativ 7 litri de suc, ce se pune imediat la fiert.Ceapa se curata si se caleste usorin ulei, pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Supa de mazare
Ingrediente: carne, mazare, morcov, patrunjel, ceapa, unt,
Mod preparare: Se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la inmuiat se pune in supa si se fierbe cam 1 1/2 ore. Morcovul, patrunjelul si ceapa, spalate si curatate, se taie in cuburi mici, se prajesc ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Supa crema de linte
Ingrediente: piper, lamai, ceapa, cartof, pahare linte,
Mod preparare: Se spala bine lintea, iar cartoful se taie cuburi si ceapa se taie marunt. Se fierbe lintea impreuna cu cartoful si ceapa. Dupa ce s-a fiert bine se strecoara prin sita si se pune din nou la fier ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 minute