- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Supe
Retete culinare din categoria Supe
Ingrediente:
sfecla rosie,
rosii,
otet de vin,
concentrat de pasare,
ulei de masline,
zahar,
sare,
piper negru macinat,
branza de vaci,
marar,
lamaie,
Mod preparare: Curatati ceapa si tocati-o marunt. Curatati sfecla si taiati-o bucatele. Opariti rosiile, indepartati pielita si semintele (strangandu-le intre palme) si taiati-le cubulete.Incingeti uleiul ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
morcovi,
patrunjel,
pastarnac,
ceapa,
rosii,
crutoane,
apa,
delicat,
piper,
ulei de masline,
parmezan,
sare,
Mod preparare: Legumele se curata si se spala apoi se taie pai(dar bucati mai groase). Se pun la fiet si se adauga un pic de ulei. Ceapa se toaca marunt si se pune si ea la fiert. Cand sunt aproape ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati, dar intregi, ceapa curatata si netaiata si pastirnacul. Se acopera si se lasa la fiert aproximativ o ora, spumand din cand in cand. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
ceape,
cartofi,
morcovi,
telina,
ardei gras rosu,
ardei gras verde,
Knorr,
patrunjel,
rosii in bulion,
Mod preparare: Punem intr-o cratita 2 l apa. Lasam apa sa dea intr-un clocot si adaugam o lingura knorr de legume, o mai lasam sa fiarba 2-3' dupa care adaugam ceapa, morvocul, ardeii si telina si le lasam sa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Ingrediente:
conopida,
brocoli,
ceapa,
morcovi,
telina,
smantana,
piper,
ulei de masline,
patrunjel,
sare,
Mod preparare: Se curate zarzavatul si se spala, apoi se desfac buchetele de conopida si brocolii si se spala bine.Intr-o oala sub presiune se pun cele 2 linguri de ulei, se adauga legumele taiate si se calesc 2-3 ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se alege varza tinara, proaspata si se curata de foile galbene. Se fierbe in apa clocotita varza cu ceapa. Se trece prin sita, se adauga zeama in care au fiert, laptele, faina si sarea. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
spanac,
ceapa,
unt,
usturoi,
sare,
Knorr concentrat,
faina,
iaurt,
piper macinat,
piper alb,
nucsoara,
mustar,
vin alb,
Mod preparare: Se alege spanacul, se spala, se lasa sa se scurga si se taie fasii ceva mai late. Ceapa curatata se toaca marunt si se caleste in untul incins, pana ce devine sticloasa. Se adauga usturoiul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se pun la fiert legumele impreuna cu vegeta dupa gust, atentie sa nu se puna prea multa ca devine sarata supa si are un gust nu foarte incantator de chimic.Se adauga sare doar daca e nevoie.Dupa ce ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
supa,
ceapa,
cartofi,
ulei,
faina,
boia de ardei,
pasta de tomate,
chimen,
morcovi,
pastarnac,
radacina de patrunjel,
varza,
smantana,
piper,
patrunjel verde,
sare,
Mod preparare: Ceapa, morcovii, telina, varza, radacina de patrunjel si pastarnacul se inabusa in ulei cu 100 ml de supa de oase. Cand sunt fierti pe jumatate, se adauga legumele inabusite, boia de ardei, chime ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se curata ceapa si se taie rondele, se spala verdeata, salata se spala foaie cu foaie. Se caleste ceapa in putin ulei pina devine aurie, se adauga apa (aproape 3/4 din vasul de preparare) si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|