- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Sosuri
Retete culinare din categoria SosuriMod preparare: Se topeste untul, se adauga ceapa curatita intreaga si se rumeneste repede, intorcand-o mereu. Se pune faina, nucsoara, sarea. Se toarna zeama de carne si vinul si se lasa sa fiarba 20 minut ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se amesteca ingredientele foarte bine.
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Legumele se spala.Rosiile se curata de coaja, cel mai usor prin a le opari. Apoi, le taiem cubulete. De la avocado vom folosi doar pulpa asa ca ii taiem in doua, scoatem samburele si scobimt ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Ciupercile se inabusa in unt.Se dauga sosul, piper, sare.Se fierbe totul 10 min.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se sparg ouale si se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se pun la rece, pana ce se prepara crema. Se amesteca bine galbenusurile cu 50 g de zahar, pana ce se obtine o crema (alba s ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Sosul brun se amesteca cu supa de oase, vin, piper, unt si se fierbe cca 5 min.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
carne tocata de vita,
rosii,
morcovi,
ceape,
telina,
bacon,
vin alb,
usturoi,
foi,
busuioc,
oregano,
sare,
piper,
ulei de masline,
Mod preparare: Se calesc legumele (tocate marunt) in ulei de masline, apoi se adauga usturoiul si baconul. Se incorporeaza carnea tocata, se stinge cu vin, se adauga putina apa si se fierbe 30 de minute. S ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Visinele se spala, se curata de codite si simburi, se fierb in putina apa, apoi se trec prin sita. Intre timp, intr-o craticioara, in unt incins, se caleste faina si cand s-a ingalbenit usor, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Un sos care se foloseste pentru panettone. Se taie ciocolata in bucati si se incalzeste pe baie de apa impreuna cu smantana si cu mascarpone pana cand se topeste si se omogenizeaza.Se toarna pest ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Usturoiul se curata si se toaca marunt, se freaca , cu putina sare si se adauga apa si sare daca mai este nevoie.
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
|
Intra in cont
|