- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Sosuri
Retete culinare din categoria SosuriMod preparare: Otetul are un gust excelent, daca folositi urmatoarele plante aromate: cimbru, usturoi, tarhon si lavanda. Se pun toate aceste ingrediente pe fundul unui borcan, dupa ce in prealabil au fost ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Se soteaza ceapa si usturoiul, la foc mediu, pana cand ceapa se inmoaie. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se toate ingredientele, cu exceptia migdalelor. Se aduce la punctul de fierbere, ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
ulei,
usturoi,
faina,
apa,
hrean,
sare,
oua,
patrunjel,
smantana,
lapte,
vegeta,
piper,
Mod preparare: In uleiul fierbinte se pune usturoiul tocat, imediat faina, se amesteca de doua ori dupa care se adauga apa rece cate putin sa nu se faca cocoloase, apoi hreanul si un pic de sare, se fierbe putin si ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
lamaie,
sare de lamaie,
ulei,
apa minerala,
marar,
patrunjel verde,
piper macinat,
sare,
Mod preparare: Se mixeaza uleiul intr-un vas de inox sau portelan cu sucul de lamaie, apa minerala, sarea si piperul. Se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt si se continua mixarea pana la omogenizarea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se amensteca intrun bol smantana cu patrunjelul tocat marunt,sare, piper si putin rozmarin.Se tine in frigider.
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Ingrediente:
vinete,
iaurt,
lamaie,
usturoi,
apa,
coriandru,
sare de mare,
ulei de masline,
felii de paine,
Mod preparare: Incalzeste cuptorul la 200 gradeC. Pune vintele la copt 50-60 minute pana cand s-au inmuiat apoi scoate-le, decojeste-le si lasa-le sa se raceasca complet.Adauga in blender vinetele racite, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Mod preparare: Se curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 gr. unt. Cand sunt rumenite se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt (iarna se inlocuiesc cu doua linguri de bulion), ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Ciupercile taiate felii subtiri se calesc cu impreuna cu putin morcov si telina in ulei incins.Dupa ce sunt gata, morcovul si telina se scot deoparte.Intr-o cratita se adauga faina (eu pun de regula ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
ceapa,
marar,
smantana,
unt,
lapte,
faina,
sos Worchester,
zeama de lamaie,
foi de dafin,
sare,
piper alb,
Mod preparare: Se curata ceapa, se toaca marunt si se prajeste in untul incins, pana ce devine sticloasa. Se pudreaza cu faina, se amesteca bine, se stinge cu smantana si laptele si se amesteca din nou.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se amesteca bine toate ingredientele.
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
|
Intra in cont
|