- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Sosuri
Retete culinare din categoria SosuriMod preparare: Se pun uleiul, piperul, cimbrul, usturoiul si delicatul peste friptura cand se baga la cuptor. Spre final se adauga vinul.
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Mod preparare: Se zdrobesc ouale cu furculita.Se incorporeaza mustarul si se toarna untdelemnul putin cate putin, amestecand continuu cu o lingura de lemn. Se adauga otetul, sarea si piperul, iar la sfarsit ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se fierbe 100 g apa cu foaia de dafin, boabele de piper si otetul. Se freaca galbenusurile cu putina sare. se adauga apa strecurata in care au fiert mirodeniile si se amesteca mereu. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se prepara un sos alb stins cu zeama de carne de vitel sau de pasare. Se adauga zeama de lamaie si felii de lamaie fara coaja.
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se prepara ca o maioneza obisnuita. Este foarte gustoasa si vei reduce cantitatatea de ulei cu aproximativ 80 %.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Usturoiul se piseaza in piulita de lemn cu sarea pana ce se obtine o pasta. Pasta se pune intr-un vas inox (email), adaugand putina supa rece si amestecand compozitia pana la omogenizare.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se pune la infierbintat intr-o tigaie o lingura de grasime si cand este bine incinsa se adauga o lingura de faina. Se amesteca mereu la foc moale, fara ca faina sa-si schimbe culoarea. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
rosii,
ardei gras,
ceapa,
frunze de cilantro,
te spices,
usturoi,
aredei iute,
chipsuri,
Mod preparare: Se taie toate ingredientele si se pun la robot pentru a se marunti si amesteca intre ele. Se scot intr-un bowl si se adauga plicurile cu spices si la urma cilantro taiat marunt. Se pune la ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se pune intr-o oala mai mica untul, se da la foc mic pana se topeste dupaia se cerne cacao peste (cernuta usor amestecat intre timp sa nu faca cocoloase) alaturi de restul ingredientelor. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se freaca zaharul bucati pe coaja de lamaie, se piseaza, se amesteca cu restul de zahar si se freaca bine cu galbenusurile. Se adauga vinul si zeama de lamaie. Se ingroasa intr-un vas pus ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
|
Intra in cont
|