- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Sosuri
Retete culinare din categoria SosuriMod preparare: Se topeste untul intr-o cratita si se adauga faina, care se rumeneste putin. Se pune bulionul, se amesteca bine si se mai lasa putin pe foc slab. Se adauga otetul, sarea si piperul. Dup ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Intr-un castron de portelan se pun galbenusuri crude, se sareaza si se freaca cu o lingura de lemn sau cu un tel. Se toarna ulei in cantitati mici (la inceput cate o picatura apoi cate 1 lingurit ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se pun toate ingredientele in robot, cu exceptia uleiului de masline si se amesteca pana devine pasta. Pe masura ce se mixeaza, se adauga treptat uleiul pana se absoarbe complet.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se curata usturoiul, se piseaza, se adauga sare dupa gust, se pune uleiul si se freaca pana se face ca o pasta.Dupa aceea se adauga smantana, daca e prea gros puteti adauga putina apa, iar la sfarsit ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Se amesteca hreanul ras cu otetul, sarea, sfecla rasa si un pahar de smantana.
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se face un rantas alb cu o jumatate lingura de unt si tot atata faina. Se stinge cu o ceasca de zeama de carne. Se adauga rosiile coapte, rupte in bucati, o frunza de dafin, putin patrunjel ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Avocado se spala, se sterge bine cu un prosop, se taie in doua si i se scoate samburele. Apoi, cu o lingurita se scoate tot miezul care se paseaza itnr-un castron.Se adauga ceapa tocata fin si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
rosii,
ciuperci,
ceapa,
usturoi,
vin rosu,
ulei de masline,
busuioc,
oregano,
sare,
piper,
Mod preparare: Se taie marunt ceapa si usturoiul.Rosiile se decojesc si se taie marunt.Ciupercile se curata si te vor taia.Ceapa si ustuoriul se calesc in uleiul de masline incins. Se adauga cipercile. Dup ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
ou,
ulei de masline,
piper macinat,
sos,
usturoi pisat,
zeama de lamaie,
parmezan,
pasta de anchoa,
Mod preparare: Bateti bine cu telul oul pana devine spumos.Apoi adaugati cate putin uleiul pana se formeaza o maioneza. Adaugati restul ingredientelor si amestecati.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Faina si untul sau untdelemnul se infierbinta intr-o cratita un minut la foc mic.Se sting cu supa fierbinte, adaugata in 2-3 randuri, amestecand bine pana se desfac cocoloasele si la urmp se toarna ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|