- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Sosuri
Retete culinare din categoria SosuriMod preparare: Intr-un blender puneti busuiocul, alunele de padure, usturoiul, branza si mixati bine; adaugati ulei de masline in timp ce inca amestecati si asezonati cu sare si piper.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Legumele se dau prin masina de tocat.Se aduga zaharul, otetul, bulionul, sarea si piperul.Se fierb o ora in cuptor.Se pun in borcane ermetic sigilate.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Intr-un bol se zdrobeste usturoiul curatat impreuna cu cartoful cald (fara coaja). Se adauga galbenusurile, sare, piper si zeama de lamaie si se amesteca intruna, turnand uleiul putin cate putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se stoarce intr-o panza 1/2 kg. de zmeura.Se lasa sa se limpezeasca cu 1/4 l de vin alb. Se freaca 4 galbenusuri cu 200 gr. zahar.Se amesteca cu incetul cu zeama de fructe si se bate cu telul la ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se stoarce lamaia si se amesteca intr-un castron cu rosiile si ceapa taiata cubulete. Se taie marunt coriandrul. Se adauga peste celelalte ingrediente si se amesteca. Se pune sare. ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Sosul brun se fierbe intr-un vas. Se adauga jiu de la friptura si vin. Se fierb impreuna cateva minute si se indeparteaza spuma. Se retrage vasul de pe foc si se adauga deasupra bucati ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pune pe foc intr-o cratita (pe abur) smantana impreuna cu faina, galbenusurile si untul de sardele, pregatit din 50 gr. unt amestecat cu o lingurita pasta de ansoa si un galbenus fiert trecut prin ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se pune intr-o oala untul sa se topeasca.Se adauga faina si se caleste putin amestecand bine cu telul de sosuri sa nu se faca cocoloase. Apoi se adauga putin cate putin laptele amestecand ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Incinge o tigaie la foc potrivit si prajeste alunele 5 minute pana se rumesc usor.Lasa-le sa se raceasca 5 minute, apoi freaca-le cu un prosop de bucatarie pentru a inlatura coaja.Mizeaza alunele ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Painea se taie cubulete si se opareste cu laptele fierbinte. Dupa ce s-a racit se adauga celelalte ingrediente. Cu palmele umede se fac gombotii si se fierb 10 minute in supa sau apa cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
|
Intra in cont
|