- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Salate
Retete culinare din categoria Salate
Ingrediente:
cartofi,
ceapa,
oua,
iaurt,
zeama de lamaie,
mustar,
ulei de masline,
masline negre,
peperoni rosu,
gogosar acru,
patrunjel,
piper,
sare,
Mod preparare: Pentru aceasta salata prepar maioneza dietetica cu cartofi, iar ceapa o frec cu sare, o spal, apoi o storc.Spalati cartofii si puneti-i la fiert in coaja in apa rece cat sa-i acopere bine pentru ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
patrunjel,
rosii,
ceapa verde,
zeama de lamaie,
boulgour-grau fiert,
ulei de masline,
sare,
menta,
Mod preparare: Bulgurul se obtine din grau fiert, uscat in cuptor si apoi sfaramat. Se foloseste ca ingredient principal la prepararea unor feluri de mancare precum supe sau pilafuri. Bulgurul se gaseste i ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Salata din fructe de mare este disponibila in pungi de 400 gr. Continutul se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in clocot timp de zece minute, dupa care se scurg, se condimenteaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Se coc vinetele pe toate partile,le punem intr-o tava peste care adaugam sare grunjoasa si le lasam sa se inmoaie pentru 15-20 minute.Dupa ce s-au racit, le curatam bine,le tocam pe un tocator cu un ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Morcovii, telina si hreanul se dau pe razatoarea mica, marul pe razatoarea mare. Se presara legumele cu sare si se lasa 10 min., timp in care se prepara maioneza. Se scurg legumele foarte ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
ciuperci,
sare,
maioneza,
mar,
patrunjel verde,
masline,
gogosari,
vin alb,
foi de dafin,
mustar,
apa,
smantana,
Mod preparare: Maioneza se amesteca cu smantana, sare, mustar, marar, patrunjel si ceapa rasa fin, apoi se adauga peste ciupercile bine scurse de apa.Salata astfel obtinuta se orneaza cu felii de masline si ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
conopida,
ceapa rosie,
lamaie,
usturoi,
marar,
ulei de masline,
zahar,
piper,
patrunjel,
sare,
Mod preparare: Spalati conopida, desfaceti-o in buchetele si puneti-o la fiert intr-un litru de apa cu putina sare si zahar sau in oala de fiert in aburi.Lasati-o sa fiarba la foc mic, cu capac, aproximativ 20 minut ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
ceapa,
carne tocata,
zarzavat verde,
usturoi,
faina,
oua,
sare,
piper boabe,
foi de dafin,
otet,
apa,
piper macinat,
Mod preparare: Din carnea tocata (in care se poate pune 1 ceapa, zarzavat verde, 2-3 catei de usturoi, 2 oua si 2 linguri de faina, sare si piper macinat) se fac bilute mici care se prajesc in ulei. Dupa ce sun ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Conopida spalata si curatata se rupe in buchetele si se fierbe 10-15 minute. Se scurge de zeama si se lasa sa se raceasca. Intr-un castron pune iaurtul, usturoiul pisat, sare, piper si marar tocat ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
|
Intra in cont
|