- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Salate
Retete culinare din categoria SalateMod preparare: Se spala andivele, se curata si se pun intr-o cratita, unsa cu unt. Se adauga putina apa cu suc de lamaie si sare si se lasa pe foc pana apa incepe sa clocoteasca. Apoi se stropesc cu unt ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Andivele se curata de foile vestede, se spala in mai multe ape, se taie in doua, apoi in batoane de cate 3 cm. Se aranjeaza pe platou si se presara cu putina sare.Separat, se freaca mustarul cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se fierbe orezul in apa clocotita sarata, apoi se limpezeste cu apa rece.Dupa ce s-a scurs si racit, se amesteca mazarea fiarta si ardeiul taiat fideluta.Se toarna sosul vinegreta (ulei si otet) si ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
cartofi,
zeama comncentrat de legume,
sare,
piper,
zahar,
otet,
ridichi,
mar,
castraveti,
ceapa verde,
marar,
iaurt,
smantana,
lapte,
branza Roquefort,
Mod preparare: Peste cartofii fierti si taiati rondele se toarna zeama de legume, dreasa cu un varf de cutit de zahar, 2 linguri de otet, sare si piper. Se amesteca bine si se lasa aproximativ o ora sa se ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se da pielita de pe peste si se taie in bucatele. Se taie castravetii murati in cubulete si se amesteca cu smanta. Se adauga sare, piper dupa gust.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Ingrediente:
mugururi de soia,
cereale,
Mod preparare: Fierbeti muguri de soia in coaja, apoi curatati-i. Adaugati mugurii la salata de cereale sau legume.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Cartofii fierti si curatati se taie rondele si se amesteca cu ceapa taiata pestisori si doua rosii taiate felii, cu verdeata tocata si sosul de mustar. Se pune amestecul intr-o salatiera si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se despica scrumbiile pe burta, se curata, se scot icrele sau laptii si se tin in apa putin calduta timp de 5-6 ore. Se spala apoi in apa rece, se curata de pielita tragind-o de la cap spre coada ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Se spala si se curata andivele, dupa care se taie in lung. Se fierbe carnea curatata de oase, in apa rece. Se lasa la fiert la foc potrivit, spumuind cu grija, apoi se acopera cu un capac, ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|