- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Salate
Retete culinare din categoria SalateMod preparare: Indepartati pielita de pe toate fructele alese si taiati toate fructele in cubulete mici.Aatentie: ananasul este bine sa fie scobit cu atentie pentru a pastra cat mai mult din miezul sau pentru ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se curata 5 morcovi mai mari, se rad pe razatoarea mica, dupa care se storc de tot sucul lor. 2 bucati de praz se spala bine si se taie in lungime, apoi in jumatati de rondele foarte fin taiate. ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Fierbi cartofii in coaja, iar sfecla o coci la cuptor.Dupa ce s-au fiert si copt legumele, le cureti, le tai cubulete sau betisoare, dupa cum iti place .Torni uleiul si adaugi zeama de lamaie si sare ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Morcovii si ridichiile se rad pe razatoare. Ceapa si salata verde se taie feliuta la fel si ardeii. Se pun toate intr-un castron, se adauga sarea, sucul de lamaie si uleiul apoi se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se coc vinetele la foc viu, pe jaratec sau la flacara de aragaz. Se curata repede de coaja, cu grija sa nu ramana bucatele negre. Se pun pe un fund de lemn putin inclinat sa se scurga.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se fierbe fasolea in apa fierbinte sarata pina se inmoaie. Se scurge bine, se amesteca cu ulei, otet si usturoiul pisat. Se lasa acoperit timp de 2 ore sa se raceasca si sa se imbibe bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Mod preparare: Se fierb cartofii in coaja, apoi se lasa sa se raceasca dupa care se curata de coaja (daca sunt noi se curata, se spala si se fierb intregi in apa cu sare).Se lasa sa se raceasca dupa care se taie ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Ciupercile se curata si se spala bine, apoi se fierb 15 minute in apa clocotita cu sare si otet.Cand sunt gata se taie bucatele. Cartofii se spala, se fierb in apa clocotita, se curata si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
morcovi,
pastarnac,
telina,
cartofi,
castraveti murati,
gogosar,
mazare,
fasole verde,
salata verde,
Mod preparare: Toate zarzavaturile se fierb bine.Se taie cuburi cat mai mici, se amesteca cu maioneza, o lingurita de mustar si putin hrean ras.Se potriveste de acru, se aranjeaza pe platou, se garniseste cu gogosar ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|