- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Salate
Retete culinare din categoria SalateMod preparare: Spalati si curatati telina si merele, taiati-le julien si puneti-le in apa rece amestecata cu sucul de la 1 lamaie, pentru a nu se innegri. Intre timp, pregatiti o maioneza din 2 galbenusuri, 1 ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Se inabusa ciupercile in unt, adaugand putina apa cu sare. Se aleg foile bune ale andivelor si se taie fasii lungi. Se taie rosiile si ardeii grasi la fel. Se prepara maioneza si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se desface salata in frunze si se pregateste la fel ca pentru salata frantuzeasca, dar nu se rupe. Se aseaza frunzele pe un platou, se sareaza, se pipereaza, se toarna Ketchup si se presara branz ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Castravetii se spala bine si se taie in cubulete.Se amesteca cu smantana ,marar tocat marunt si mujdei de usturoi.Se potriveste de sare.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Ingrediente:
zarzavat de la supa,
cartofi fierti,
mazare,
oua fierte,
mustar,
ulei,
castravete murat,
carne de la supa,
Mod preparare: Zarzavatul, legumele si carnea, se taie cubulete iar ouale (mai putin un galbenus fiert) se rad pe razatoarea cu gauri mari.Se face o maioneza din un galbenus fiert + un galbenus crud + una lingurita ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
varza alba,
morcov,
usturoi,
ardei gras rosu,
patrunjel,
marar,
sare,
knorr salad dressing mediteranea,
Mod preparare: Se taie varza fideluta sau se toaca la robot.O framantam putin cu sare, sa se inmoaie.Se razuie morcovii pe razatoarea mica. Ardeiul se curata de seminte si se toaca fideluta.Tocam fin verdeturil ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se taie spanacul nu prea marunt.Cateii de usturoi se curata si se taie cuburi.Se incalzeste jumatate din cantitatea de ulei intr-un vas mare.Se caleste usturoiul apoi se adauga spanacul.Se fierbe ince ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Punem apa cu sare la fiert si cand clocoteste punem fasolea verde congelata sa fiarba.O lasam vreo 15 min sau pana cand e facuta fasolea insa sa ramana usor crocanta apoi scoatem fasolea verde intr ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|