- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Salate
Retete culinare din categoria SalateMod preparare: Tai batoanele de surimi si ouale in cuburi, branza topita o dai pe razatoare.Incorporezi ingredietele, maioneza, sare, piper. Ornezi cu lamaie, verdeata, dupa imaginatie
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Vinetele se coc, dupa care se decojesc de coaja, iar apoi se dau prin masina impreuna cu ceapa curatata si spalata.Toate acestea se pun intr-un bol, peste care se adauga ulei si sare dupa gust.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se curata, se spala si se taie ca fideluta toate trei legumele. Se adauga sare, ulei si zeama de lamiie. Se amesteca bine totul.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se piseaza usturoiul, se curata partial castravetii si apoi se rad pe o razatoare mare sau se fac cubulete foarte mici. Mararul se toaca fin. Se adauga iaurtul si sarea, dupa care se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Mod preparare: Castravetii se curata de coaja, se spala, se scurg si se taie rondele. Se aseaza in castron impreuna cu rosiile, curatate, spalate si taiate rondele. Ceapa se curata, se spala, se taie ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se scurg cutiile de ulei.Se toaca ceapa si castraveti marunt, se amesteca cu maioneza, sare si piper.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Se alege o varza indesata si cu foile subtiri. Se desface fiecare foaie, se spala, se scoate partea groasa. Se suprapun mai multe foi, se ruleaza si se taie ca taiteii. Se pune sare, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Mod preparare: Se curata castravetii si se taie rondele, se taie ceapa marunt si se piseaza usturoiul. Se pun toate intr-un bol si se adauga smantana, apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Sardelele in ulei se curata de intestine, se taie capetele, se spala, se scot oasele, se lasa pentru o ora in apa rece ca sa se desareze, dupa care se taie bucati. Rosiile tari si proaspete se ti ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
pasta fiarta,
creveti,
foi de busuioc,
ulei de masline,
rosii,
ceapa rosie,
masline negre,
sare,
piper,
Mod preparare: Pasta o fierbeti, o raciti cu apa rece si o condimentati cu ulei de masline. Crevetii ii fierbeti 8 minute in apa calda cu sare. Maslinele le taiati rondele, rosiile cubulete sau felii, ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
|
Intra in cont
|