- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Prajituri
Retete culinare din categoria Prajituri
Ingrediente:
lapte,
drojdie,
unt,
faina,
zahar,
sare,
ou,
lamaie,
mere,
smantana,
budinca de vanilie,
zahar pudra,
Mod preparare: Se dizolva drojdia in 250 ml lapte cald. Se pune faina intr-un castron, se adauga 75 g de zahar, sare, 1 ou, 75 g unt incalzit, coaja de lamaie si la sfarsit laptele cu drojdie si se framanta un ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
ou,
zahar,
lapte,
faina,
pesmet,
praf de copt,
cacao,
esente,
budinca vanilie,
tort jeleu,
zeama de compot,
nuca de cocos,
Mod preparare: Se bat albusurile spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile, faina, cacaoa, laptele, pesmetul, esente si praful de copt.O tava 20/30 se tapeteaza cu hartie de copt.Se pune compozitia si se da la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se sparg ouale, intregi si se adauga zaharul.Se mixeaza putin.Se adauga zaharul vanilat + coaja de portocala sau lamaie.Se adauga laptele si uleiul, se amesteca.Faina cu praful de copt si se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Mod preparare: Cu robotul de bucatarie am maruntit piscoturile si le-am amestecat cu martipanul dat pe razatoare.Am nivelat amestecul intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt.Am pus deasupra nectarinele ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Se face un aluat fraged din unt/ margarina Rama, faina, zahar, esenta vanilie si 3 galbenusuri.Se lasa la rece vreo 2 ore.Apoi se intind 2 foi subtiri cat sa acopere o tava rotunda de tarta.Se aseaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
foi de placinta,
branza telemea,
branza dulce de vaci,
zahar,
lapte,
ou,
miez de nuca,
ulei,
stafide,
Mod preparare: Se bat bine ouale cu zaharul, se adauga telemeaua rasa, branza dulce sfaramata, nucile, stafidele si aromele. Se amesteca pana cand compozitia devine omogena.In tava unsa cu ulei se aseaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
oua,
unt,
zahar,
faina,
sare,
praf de copt,
rom,
zahar vanilat,
fructe,
pesmet,
scortisoara,
Mod preparare: Fructele se pregatesc si se amesteca cu pesmetul si scortisoara sau vanilia. Se tapeteaza cu margarina solida si faina tava. Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul tos, zaharul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se bat ouale cu zaharul + uleiul + faina amestecata cu praful de copt.Se pun visinele curatate de simburi.Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu faina.Sta la cuptor 30-40 minute la foc mediu.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
margarina,
zahar,
zahar vanilat,
scortisoara,
ou,
rom,
cacao,
faina,
praf de copt,
ciocolata amaruie,
vin rosu,
Mod preparare: Se bate untul cu zahar, zahar vanilat si scortisoara. Se pun ouale, unul cate unul, amestecand mereu pana se dizolva zaharul. Se inglobeaza romul. Faina se amesteca cu cacao, praful de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Mod preparare: Se prepara o coca din aluat frantuzesc. Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm si se taie patrate. Se ung cu ou numai doua din marginile patratului in unghi, se pune la mijloc nuca data prin ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
|
Intra in cont
|