- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Prajituri
Retete culinare din categoria PrajituriMod preparare: Se amesteca zaharul, migdalele, faina si scortisoara si se incorporeaza lingura cu lingura in albusurile batute spuma tare, la final se adauga treptat si cu grija ciocolata topita. Se intinde pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 24 ore
Mod preparare: Fierbi budinca cu laptele si zaharul. O iei de pe foc, adaugi pachetul de unt, apoi imparti compozitia in 3 parti egale : in prima parte pui biscuitii sfaramati, in partea a doua pui nuca de coco ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Am mixat ouale intregi, cu zaharul si zaharul vanilat apoi am adaugat uleiul si am continuat sa mixez,apoi am adaugat faina si praful de copt si am omogenizat bine compozitia.Am uns tava si am ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
coaja de lamaie,
caise,
ananas,
stafide,
cirese,
nuci,
faina,
unt,
zahar,
ou,
coaja de portocale,
praf,
coniac,
zahar pudra,
Mod preparare: Coaja de portocale se taie in cubulete de 1 cm si se dau in fiert 1 min, apoi se scot din apa si se pun intr-un sirop de apa si zahar din cantitati egale si se fierb 10-15 min, se scot si se usuca ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se spala zmeura cu grija si se lasa sa se zvante.Se face un aluat fraged din unt/ margarina Rama, faina, zahar, esenta vanilie si 3 galbenusuri.Se lasa la rece vreo 2 ore.Apoi se intind 2 foi subtiri ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
apa,
ulei,
faina,
ou,
praf de sare,
crema pt tarte,
lapte,
ness,
zahar,
frisca,
glazura de ciocolata,
Mod preparare: Se pune apa cu uleiul si praful de sare la fiert pana cand dau in clocot, iar apoi se adauga faina mestecandu-se pana cand coca se dezlipeste de pe vas.Se lasa putin sa se raceasca apoi se adauga oual ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ou,
faina,
zahar,
lapte,
margarina,
praf de copt,
esenta de lamaie,
coaja de lamaie,
ciocolata,
Mod preparare: Separam albusurile de galbenusuri.Margarina o topim pe foc mic.Albusurile le batem spuma cu un prag de sare.Galbenusurile le mixam cu zaharul si cu margarina (100 g) adaugata cate putin.Adaugam apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Ingrediente:
ou,
zahar,
apa,
ulei,
faina,
cacao,
esenta de vanilie,
compot visine,
crema de vanilie,
lapte,
ciocolata,
zahar vanilat,
Mod preparare: Se pune la fiert, cana de zahar cu 5 linguri de apa. Albusurile se bat spuma, iar peste ele se adauga treptat, siropul fierbinte, galbenusurile, uleiul, aromele si faina. Se amesteca bine, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 5 minute
Ingrediente:
faina,
ou,
zahar,
miere,
lapte,
praf de copt,
margarina,
ness,
frisca lichida,
mascarpone,
apa,
praf,
esenta vanilie,
nuci,
sare,
fructe confiate,
ciocolata,
Mod preparare: Pentru foi topim margarina si adaugam zaharul apoi mierea si laptele. Omogenizam si lasam sa se raceasca de tot.Adaugam oul si faina amestecata cu praful de copt.Aluatul obtinut il impartim in ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se bat ouale cu zaharul spuma, se pune untura, praful de copt miroase si faina. Aluatul astfel obtinut se da prin masina de tocat printr-o forma de piscoturi se da o foma rotunda si se coc la ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|