- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Prajituri
Retete culinare din categoria Prajituri
Ingrediente:
biscuiti,
ciocolata neagra,
unt,
branza dulce de vaci,
crema de branza,
ou,
zahar,
smantana,
coaja de lamaie,
zeama de lamaie,
ghimbir ras,
seminte de mac,
Mod preparare: Zdrobiti biscuitii pusi intr-o punga,cu ajutorul unui sucitor sau ciocan de snitele.Trebuie sa obtineti un pesmet cat mai fin si uniform.Amestecati pesmentul cu untul topit si tapetati cu acest ameste ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ingrediente:
ou,
faina,
zahar,
zahar vanilinat,
coaja de portocale,
fructe de padure,
gelatina,
frisca lichida,
ciocolata neagra,
suc de lamaie,
compot de ananas,
intaritor de frisca,
Mod preparare: Mod de preparare a blatului: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga cate o lingura de zahar si se bate pana se topeste zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile si se amesteca ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 10 minute
Ingrediente:
lamai,
unt,
zahar,
ou,
faina,
praf de copt,
lapte,
caise,
nuca de cocos,
frisca,
zahar vanilat,
Mod preparare: Pregatirea blatului.Lamaia se opareste si se usuca. Se razuie coaja. Fructul se taie in doua si se stoarce.Untul sau margarina se bate spuma si se amesteca cu zaharul.Ouale se incorporeaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
faina,
unt,
ou,
praf de sare,
apa,
pesmet,
stafide,
rom,
mere,
migdale,
scortisoara macinata,
zahar,
zahar pudra,
Mod preparare: Pentru aluat, se amesteca faina cu 1 lingura unt topit, oul sarea si apa.Se framanta aluatul pana la omogenizare, se modeleaza sub forma de bila, se aseaza intr-un castron si se acopera cu o carpa ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se mixeaza in crema untul cu zaharul, apoi se adauga oul se mixeaza pana la omogenizare, apoi adaugati faina amestecata aparte cu praful pentru copt si aromele.Rezulta un aluat numai bun pentru sprita ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
unt,
zahar farin,
oua,
esenta de vanilie,
bicarbonat de amoniu,
faina,
budinca,
lapte,
zahar,
cirese,
apa,
frunze de menta,
zeama de lamaie,
Mod preparare: Spalam ciresele, le rupem coditele si le scoatem samburii.Din o cana cu zahar si o cana cu apa fierbem un sirop gros in care punem ciresele. Lasam sa dea in doua trei clocote apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se freaca zaharul cu galbenusurile pana se obtine o crema. Se adauga nucile pisate, 50 gr. pesmet stropit cu rom si albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt, se presara cu restul de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: BLAT: 6 albusuri se bat spuma cu 150g zahar, apoi se adauga galbenusurile, 1 vanilie, 1 praf de copt stins in lamaie, 2 linguri cacao, 4 linguri faina.Se coace in tava tapetata.CREMA: 4 galbenusuri+3 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pune prima data cuptorul la incalzit la 210 g. Batem cu telul toate ingredientele fara gem si mere. Ungem o tava cu ulei si tapetata cu faina, punem jumate din compozitie, taiem jumatate ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smantana si faina cat cuprinde.Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul sau gemul, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|